קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

טארט פטריות

טארט פטריות
פטריות טארט דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 450 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, עלי טימין טריים, עלי פטרוזיליה טריים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט פטריות, טארט פטריות, ו טארט פטריות כפרי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 2 מחבתות מטגנות גדולות על אש גבוהה. עבודה בקבוצות מחלקים את שמן הזית בין 2 המחבתות. כשהשמן חם אך לא ממש מעשן, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל אפור, מוסיפים את החמאה לכל תבנית ומניחים להתקרמל. לאחר פטריות יש מבושל עד מחצית נפח שלהם, להעביר את כל הפטריות למחבת 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד חום בהיר וריחני.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את הטימין עד שהוא מתפצח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את השמנת בכמחצית ומערבבים פנימה את הפרמזן המגורד, ואת מיץ הלימון. מכבים את הלהבה ומערבבים במהירות את הביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
7
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
בזמן שתערובת הפטריות מתקררת, מרדדים את בצק המאפה על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מרדדים את הבצק כך שהוא יישר תבנית טארט תחתונה נשלפת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את הבצק בנייר אפייה וממלאים בשעועית היבשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
10
אופים 10 עד 12 דקות, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר שעועית ונייר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
12
טמפרטורת התנור נמוכה ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
כאשר גם המילוי וגם הקליפה התקררו לטמפרטורת החדר ממלאים את הקליפה בתערובת הפטריות ומעליהם הגבינה הכחולה המפוררת. מסדרים את תבנית הטארט על דף עוגיות ואופים 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. פורסים טריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.