טארט פירות טריים
את המתכון טארט פירות טריים ניתן להכין תוך כ-54 דקות . , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 477 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 70 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, עמילן תירס, תותים וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. עם ציון ספונקולרי של 24% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. טארט פירות טריים , טארט פירות טריים וטארט פירות טריים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
לקרום: במעבד מזון מערבבים את הסוכר, הקמח והחמאה של הקונדיטורים ומעבדים עד לקבלת כדור. בעזרת האצבעות, מהדקים את הבצק לתבנית טארט בגודל 12 אינץ' עם תחתית נשלפת, דואגים לדחוף את הקרום לתוך החריצים בדפנות. לטפוח עד שהקרום אחיד.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד להשחמה קלה מאוד. מניחים בצד לצינון.
למילוי ולציפוי: מקציפים את גבינת השמנת, הסוכר והוניל יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
חותכים את התותים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ' ומסדרים סביב קצה הקרום. לעיגול הבא השתמשו בפרוסות קיווי.
מוסיפים עוד עיגול של תותים, ממלאים את כל החללים באוכמניות. מקבצים את הפטל במרכז הטארט.
מערבבים את הלימידה, עמילן התירס, מיץ הליים והסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש בינונית עד שקוף וסמיך, כ-2 דקות.
לתת להתקרר. עם מברשת מאפה, מזגגים את כל הטארט. לא תשתמש בכל הזיגוג.
מוציאים כ-15 דקות לפני ההגשה. פורסים ל-8 חתיכות ומגישים עם כף קצפת.
יין מומלץ: יציאה
פורט הם הבחירות המובילות שלי עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הנמל Krohn Lágrima Fine Port עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Krohn Lágrima Fine Port]()
Krohn Lágrima Fine Port
טופי, קרמל ובגרות טובה על היין המתוחכם הזה. יש קצה רוחני, אבל זה עובד כי הפרי כפוף לבגרות, לבשלות ולעושר. טעם לוואי הוא רק מבושם.