קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט קפה וייטנאמי עם רימון טרי

טארט קפה וייטנאמי עם רימון טרי
טארט קפה וייטנאמי עם רימון טרי יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר-על, חלב מרוכז, רימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו גלידת קפה ויאטנמית, ארטיק קפה ויאטנמי, ו קפה וייטנאמי Kalhua (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. לשפשף את החמאה באמצעות קצות האצבעות שלך עד התערובת יש מרקם אפילו סנדי. הפוך באר במרכז, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, מיץ לימון ומים קרים. מערבבים קלות כדי ליצור משחה חלקה, דואגים לא לעבד את הבצק, כך שהוא לא מתכווץ במהלך הבישול, והוסיף רק קצת יותר מים קרים במידת הצורך כדי להביא אותו יחד. לעצב את המאפה לתוך דיסק עגול, לעטוף בניילון נצמד לקרר במשך 20 דקות. מחלקים את המאפה לשש מנות שוות. עובד במהירות, לגלגל כל חלק מאפה החוצה בנפרד על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לגזור שישה 4 1 / 4 דיסקים בקוטר אינץ באמצעות חותך מאפה עגול.להקל את הדיסקים מאפה לשישה משומן 3 1 / 4 אינץ טארט פחיות, דואג לא למתוח את המאפה. מכסים את המאפה עם יריעות נייר ולשקול את נייר הכסף באופן שווה באמצעות חרוזי אפייה או אורז לא מבושל. תנוח 20 דקות במקרר.מחממים את התנור ל 375ºF.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אופים את קליפות טארט במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד וחרוזי אפייה. להפוך את התנור עד 340ºF ואופים במשך 10-15 דקות נוספות, או עד המאפה הוא צבע חום זהוב אפילו.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
הסר את קליפות טארט מן הפחים ולהעביר מתלה חוט מגניב. כדי להפוך את קרד הקפה, להכות את הביצים בקערת ערבוב נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מפזרים את אגר אגר לתוך התערובת לטאטא שוב לשלב. מערבבים את הקפה וחלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
AgarAgar
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים בעדינות, להבטיח את תחתית הקערה לא לגעת במים. המשך לטאטא עד שהתערובת מתעבה, מגרד את הצד של הקערה עם מרית מדי פעם, כך שהוא לא הופך מגורען.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים לתוך מיכל צונן כדי להתקרר, הצבת כמה לעטוף פלסטיק ישירות על גבי curd כדי למנוע היווצרות העור.כאשר curd הוא מגניב לחלוטין, צינור זה לתוך פגזי טארט מקורר.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
חותכים את הרימון לשניים. מעל קערה, הקש על הרימון עם גב כף כדי לשחרר את הזרעים. כפית את הזרעים על עוגות ומגישים.עוד מתכונים טארט על מזון הרפובליקה: מתכון עוגת שקדים תפוח
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מתכון טארט עגבניות פשוט
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
11
מתכון טארט הבצל האולטימטיבי
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות