טארט קפה וייטנאמי עם רימון טרי
טארט קפה וייטנאמי עם רימון טרי יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר-על, חלב מרוכז, רימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו גלידת קפה ויאטנמית, ארטיק קפה ויאטנמי, ו קפה וייטנאמי Kalhua (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. לשפשף את החמאה באמצעות קצות האצבעות שלך עד התערובת יש מרקם אפילו סנדי. הפוך באר במרכז, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, מיץ לימון ומים קרים. מערבבים קלות כדי ליצור משחה חלקה, דואגים לא לעבד את הבצק, כך שהוא לא מתכווץ במהלך הבישול, והוסיף רק קצת יותר מים קרים במידת הצורך כדי להביא אותו יחד. לעצב את המאפה לתוך דיסק עגול, לעטוף בניילון נצמד לקרר במשך 20 דקות. מחלקים את המאפה לשש מנות שוות. עובד במהירות, לגלגל כל חלק מאפה החוצה בנפרד על 1/8 אינץ ' עבה.
לגזור שישה 4 1 / 4 דיסקים בקוטר אינץ באמצעות חותך מאפה עגול.להקל את הדיסקים מאפה לשישה משומן 3 1 / 4 אינץ טארט פחיות, דואג לא למתוח את המאפה. מכסים את המאפה עם יריעות נייר ולשקול את נייר הכסף באופן שווה באמצעות חרוזי אפייה או אורז לא מבושל. תנוח 20 דקות במקרר.מחממים את התנור ל 375ºF.
אופים את קליפות טארט במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד וחרוזי אפייה. להפוך את התנור עד 340ºF ואופים במשך 10-15 דקות נוספות, או עד המאפה הוא צבע חום זהוב אפילו.
הסר את קליפות טארט מן הפחים ולהעביר מתלה חוט מגניב. כדי להפוך את קרד הקפה, להכות את הביצים בקערת ערבוב נירוסטה.
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהסוכר נמס.
מפזרים את אגר אגר לתוך התערובת לטאטא שוב לשלב. מערבבים את הקפה וחלב מרוכז.
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים בעדינות, להבטיח את תחתית הקערה לא לגעת במים. המשך לטאטא עד שהתערובת מתעבה, מגרד את הצד של הקערה עם מרית מדי פעם, כך שהוא לא הופך מגורען.
יוצקים לתוך מיכל צונן כדי להתקרר, הצבת כמה לעטוף פלסטיק ישירות על גבי curd כדי למנוע היווצרות העור.כאשר curd הוא מגניב לחלוטין, צינור זה לתוך פגזי טארט מקורר.
חותכים את הרימון לשניים. מעל קערה, הקש על הרימון עם גב כף כדי לשחרר את הזרעים. כפית את הזרעים על עוגות ומגישים.עוד מתכונים טארט על מזון הרפובליקה: מתכון עוגת שקדים תפוח
מתכון טארט הבצל האולטימטיבי