קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
אירועיםקיץ
מגזין

טארט תפוחים וזיפים עם גלידת וניל וקוניאק

טארט תפוחים וזיפים עם גלידת וניל וקוניאק
עוגת תפוחים ושזיפים עם גלידה וקוניאק עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 520 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך את כל המטרה קמח, שימורי משמש, קוניאק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו תפוח וזיפים טארט, גלידת וניל צ'אי, ו תפוח פריך עם גלידה פרון Tequilan (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים קיצור וחמאה ומערבבים, באמצעות פניות on / off, עד צורות ארוחה גסות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
הוסף 3 כפות מי קרח. תערובת, באמצעות / כיבוי פונה, עד לגושים לחים טופס, הוספת מים יותר על ידי 1/2 כפות אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מערבבים שזיפים וקוניאק בקערה קטנה. כיסוי; לתת לעמוד 2 שעות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים שזיפים מיובשים, מזמינים קוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
חותכים שזיפים מיובשים לשניים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים overhang ובלחץ, ויוצרים צדדים עבים כפולים; קירור קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מערבבים תפוחים, סוכר ו 2 כפות חמאה בקערה גדולה. מסדרים פלחי תפוח, חופפים מעט, במעגלים קונצנטריים בקרום.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים טארט עד תפוחים הם רק במכרז, על 1 שעה. הכנס שזיפים מיובשים לחללים בין תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מברשת פירות עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
10
אופים טארט עד שהתפוחים רכים מאוד והקרום הוא חום זהוב, בערך 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר טארט למתלה מגניב 15 דקות.
12
תערובת 1 כף שמורות קוניאק לתוך שימורים מתוחים עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
קוניאקקוניאק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
זיגוג מברשת על טארט חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
חתוך את הטארט לחתיכות.
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה, מטפטף קצת קוניאק שמורות על גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
קוניאקקוניאק