קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

טביעות אצבע בטעם מנטה שוקולד

טביעות אצבע בטעם מנטה שוקולד
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 215 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, תמצית מנטה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: טביעות אצבע של שוקולד-מנטה, טביעות אצבע של שוקולד-מנטה, ו טביעות אצבע שוקולד מלאות מנטה.

הוראות

1
כדי להפוך את שוקולד מנטה טביעות אצבע: להמיס את שוקולד מריר שוקולד מנטה יחד במיקרוגל או על דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
שוקולד מרירשוקולד מריר
קובץ Cookie של טביעת אצבעקובץ Cookie של טביעת אצבע
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
להקציף עד חלקה, ואז להפריש להתקרר.  
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הסוכרים המגורענים והחומים ומכים במהירות בינונית-גבוהה עד לאור ורך, כ -3 דקות.
6
מוסיפים את החלמונים ווניל ומכים שוב עד בשילוב. לגרד את השוקולד לתוך המיקסר והכה רק עד incorporated. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולהוסיף את תערובת הקמח בבת אחת. הכה במהירות נמוכה, גירוד בצד של הקערה מדי פעם, עד הבצק הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מעבירים אותו לסדין של עטיפת פלסטיק וטופחים אותו לדיסק; עוטפים ומקררים אותו עד שהוא מקורר ומוצק, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. 
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
יוצקים את הסוכר הגס לקערה רדודה. 
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
עם ידיים נקיות, טופס כף גודל כדורי בצק, דואג כי אין להם גושים או סדקים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מגלגלים כל כדור בסוכר הגס ומניחים אותו על תבנית אפייה מוכנה. השתמש באגודל או במחיצה קטנה כדי ליצור הזחה במרכז העוגייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
אופים במשך 10 דקות, הסר את הסדין מהתנור, והשתמש באגודל או בידית כדי להפוך את ההזחה לגלויה יותר. החזירו את הסדינים לתנור ואפו עוד 4 עד 5 דקות.(אלה הם סוג של עוגיות שיכולים overbake מהר מאוד-למשוך אותם החוצה על הסימנים הראשונים של פיצוח.) הגדר את סדיני האפייה על מתלה תיל להתקרר במשך 5 דקות. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות למדף כדי להתקרר לחלוטין לפני מילוי אותם. 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מניחים את השוקולד הלבן בכוס מדידה עם זרבובית לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2
שים את השמנת בקערת מיקרוגל בטוחה או כוס ומיקרוגל אותו על כוח גבוה עד שהוא רותח, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הלבן ולתת לעמוד במשך 30 שניות, ואז לטאטא עד חלקה. מערבבים את תמצית המנטה. ממלאים את עוגיות טביעת האצבע עם גנאש שוקולד לבן ומקררים אותם עד סט, כ -30 דקות. הערה: עוגיות אלה טעם נהדר בטמפרטורת החדר או ישירות מהמקרר. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
שוקולד לבןשוקולד לבן
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם