טביעות אצבע בטעם מנטה שוקולד
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 215 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, תמצית מנטה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: טביעות אצבע של שוקולד-מנטה, טביעות אצבע של שוקולד-מנטה, ו טביעות אצבע שוקולד מלאות מנטה.
הוראות
כדי להפוך את שוקולד מנטה טביעות אצבע: להמיס את שוקולד מריר שוקולד מנטה יחד במיקרוגל או על דוד כפול.
להקציף עד חלקה, ואז להפריש להתקרר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, ומלח. תניח בצד.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיפים את הסוכרים המגורענים והחומים ומכים במהירות בינונית-גבוהה עד לאור ורך, כ -3 דקות.
מוסיפים את החלמונים ווניל ומכים שוב עד בשילוב. לגרד את השוקולד לתוך המיקסר והכה רק עד incorporated. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ולהוסיף את תערובת הקמח בבת אחת. הכה במהירות נמוכה, גירוד בצד של הקערה מדי פעם, עד הבצק הוא חלק.
מעבירים אותו לסדין של עטיפת פלסטיק וטופחים אותו לדיסק; עוטפים ומקררים אותו עד שהוא מקורר ומוצק, לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
יוצקים את הסוכר הגס לקערה רדודה.
עם ידיים נקיות, טופס כף גודל כדורי בצק, דואג כי אין להם גושים או סדקים.
מגלגלים כל כדור בסוכר הגס ומניחים אותו על תבנית אפייה מוכנה. השתמש באגודל או במחיצה קטנה כדי ליצור הזחה במרכז העוגייה.
אופים במשך 10 דקות, הסר את הסדין מהתנור, והשתמש באגודל או בידית כדי להפוך את ההזחה לגלויה יותר. החזירו את הסדינים לתנור ואפו עוד 4 עד 5 דקות.(אלה הם סוג של עוגיות שיכולים overbake מהר מאוד-למשוך אותם החוצה על הסימנים הראשונים של פיצוח.) הגדר את סדיני האפייה על מתלה תיל להתקרר במשך 5 דקות. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות למדף כדי להתקרר לחלוטין לפני מילוי אותם.
מניחים את השוקולד הלבן בכוס מדידה עם זרבובית לשפוך.
שים את השמנת בקערת מיקרוגל בטוחה או כוס ומיקרוגל אותו על כוח גבוה עד שהוא רותח, כ -30 שניות.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הלבן ולתת לעמוד במשך 30 שניות, ואז לטאטא עד חלקה. מערבבים את תמצית המנטה. ממלאים את עוגיות טביעת האצבע עם גנאש שוקולד לבן ומקררים אותם עד סט, כ -30 דקות. הערה: עוגיות אלה טעם נהדר בטמפרטורת החדר או ישירות מהמקרר. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.