קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

טוסט טונה ניסואז

טוסט טונה ניסואז
טוסט טונה ניסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, צלפים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו טוסט טונה ניסואז, טוסט טונה ניסואז, ו סטייקים טונה בגריל Niçoise (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור זיגוג: בסיר קטן מעל חום בינוני, לבשל את הקיאנטי, חומץ, וסוכר במשך 20 עד 30 דקות, או עד מופחת על ידי 80 אחוז נפח כולל. החזק בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קיאנטיnameקיאנטיname
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים ומוסיפים למחבת החמה ב-2 קבוצות. מבשלים 2 עד 3 דקות. להפוך את הסטייקים, להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את הסטייקים מהמחבת ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים את הסטייקים על ההטיה, 1 אינץ עבה. שמור את המחבת לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים את העגבניות, צלפים, זיתים, שום, בזיליקום ופטרוזיליה למחבת ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את האורזו והתרד ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
3
הסר מהחום ומערבבים בחמאה כדי לסיים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
כדי לשרת: כפית את orzo על צלחות, העליון עם טונה, פרמזן, ו pancetta, ו טפטוף עם זיגוג קיאנטי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קיאנטיnameקיאנטיname
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים

1קילוגרםסטייק טונהסטייק טונה3(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיאנטיnameקיאנטיname454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה אורזו, מבושלפסטה אורזו, מבושל2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי פרוס דקבזיליקום טרי פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 קילו קישואים,צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולעניםזיתים מגולענים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpancetta מבושל פרוס דקpancetta מבושל פרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי תרדעלי תרד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)חומץ בלסמי לבןחומץ בלסמי לבן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מרלו לשמורת טינגה ריו
מרלו לשמורת טינגה ריו
אדום אודם בצבע עם הערות של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו דרך על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי ואת החיך מסיים עם טאנינים עגולים רכים. טבעוני בר קיימא מוסמך.