טוסט טונה ניסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, צלפים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו טוסט טונה ניסואז, טוסט טונה ניסואז, ו סטייקים טונה בגריל Niçoise (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור זיגוג: בסיר קטן מעל חום בינוני, לבשל את הקיאנטי, חומץ, וסוכר במשך 20 עד 30 דקות, או עד מופחת על ידי 80 אחוז נפח כולל. החזק בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קיאנטיname
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים ומוסיפים למחבת החמה ב-2 קבוצות. מבשלים 2 עד 3 דקות. להפוך את הסטייקים, להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את הסטייקים מהמחבת ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים את הסטייקים על ההטיה, 1 אינץ עבה. שמור את המחבת לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים את העגבניות, צלפים, זיתים, שום, בזיליקום ופטרוזיליה למחבת ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את האורזו והתרד ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
3
הסר מהחום ומערבבים בחמאה כדי לסיים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
כדי לשרת: כפית את orzo על צלחות, העליון עם טונה, פרמזן, ו pancetta, ו טפטוף עם זיגוג קיאנטי.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.