תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טוסט תפוח קרמל מבושל איטי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 574 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טוסט צרפתי תפוח חמוציות לבישול איטי, תבשיל טוסט צרפתי מבושל איטי, ו בננה בננה איטית, פרנץ ' טוסט..
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 ° F. על גיליון עוגיות גדול, להפיץ קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים 20 עד 30 דקות או עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
צידי קו של 4-5 ליטר סיר איטי עם נייר כי כבר מקופל לתוך שלישים; תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בקערה גדולה, לנצח הנותרים מרכיבים פרנץ ' טוסט. מקפלים קוביות לחם כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
תן לעמוד 15 דקות, מתקפל מדי פעם.
6
במחבת 8 אינץ', להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים תפוחים; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד הנותרים 6 כפות חמאה ושאר תפוחים-פקאן מילוי מרכיבים עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
כפית חצי תערובת לחם (כ 4 כוסות) לתוך סיר איטי. למעלה עם חצי מהתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
9
מפזרים חצי מתערובת הסוכר החום. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
10
כיסוי; לבשל 2 1/2 עד 3 שעות על הגדרת חום נמוכה או עד הטמפרטורה מגיעה 71° ומרכז מוגדר.
11
הסר רדיד לפני ההגשה על ידי התרופפות קצוות עם סכין שולחן.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך