טוסטאדות עוף עם סלסה מנגו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 3 גרם שומן ובסך הכל 240 קלוריות. זהו מתכון זול למדי עבור חובבי האוכל המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, חצאי חזה עוף, כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59%, שהוא מוצק. נסו מיני טוסטאדות עוף ומנגו, טוסטאדות סלסה-עוף וסלסת עוף ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את מיץ התפוזים, 3 כפות מיץ ליים, אבקת שום וכמון; להוסיף עוף. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)
1/4 קילו סלמי קלברז פרוס, קצוץ
כמון
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצה
2
לסלסה, מערבבים בקערה קטנה את המנגו, הבצל, הכוסברה, פלפל הסרנו, הג'ינג'ר, הסוכר החום, המלח ומיץ הליים הנותר. מכסים ומצננים עד להגשה.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Laurent-Perrier La Cuvee Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר ליצור "La Cuvée", שמפניה עם עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך יישון ארוך במרתפים שלנו. בצבע זהב בהיר. בועות עדינות מאכילות מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ופירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות ועדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בסיומת. יין טרי וטהור זה מושלם לאפריטיף. תווי ההדר והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.