קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

טוסטאדס עוף עם סלסה מנגו

טוסטאדס עוף עם סלסה מנגו
טוסטאדות עוף עם סלסה מנגו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 3 גרם שומן ובסך הכל 240 קלוריות. זהו מתכון זול למדי עבור חובבי האוכל המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, חצאי חזה עוף, כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59%, שהוא מוצק. נסו מיני טוסטאדות עוף ומנגו, טוסטאדות סלסה-עוף וסלסת עוף ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את מיץ התפוזים, 3 כפות מיץ ליים, אבקת שום וכמון; להוסיף עוף. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה6 פיתה מחיטה מלאה 6 אינץ'), חצויה
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)
1/4 קילו סלמי קלברז פרוס, קצוץ1/4 קילו סלמי קלברז פרוס, קצוץ
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה
2
לסלסה, מערבבים בקערה קטנה את המנגו, הבצל, הכוסברה, פלפל הסרנו, הג'ינג'ר, הסוכר החום, המלח ומיץ הליים הנותר. מכסים ומצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנופלפל סראנו
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)2 או 3 קורות רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)
בערך 3/4 כוס (3 אונקיות) גבינת ג'ק פלפל מגוררתבערך 3/4 כוס (3 אונקיות) גבינת ג'ק פלפל מגוררת
מנגו קצוץמנגו קצוץ
1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות
4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)4 כוסות ציר שרימפס (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
5 כוסות מים קרים, מחולקים5 כוסות מים קרים, מחולקים
3
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4
מניחים עוף על מחבת ברילר מצופה בתרסיס בישול. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקחבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולק
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
5
חותכים לרצועות דקות.
6
במחבת טפלון, מבשלים טורטיות על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה. מעל כל אחד מהם תערובת סלט כרוב, עוף, סלסת מנגו ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
לחם פומפרניקל פרוס עבה, לא חובהלחם פומפרניקל פרוס עבה, לא חובה
1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות1 מנגו קטן חתוך לקוביות קטנות
1/4 קילו סלמי קלברז פרוס, קצוץ1/4 קילו סלמי קלברז פרוס, קצוץ
מנגו קצוץמנגו קצוץ
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Laurent-Perrier La Cuvee Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר ליצור "La Cuvée", שמפניה עם עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך יישון ארוך במרתפים שלנו. בצבע זהב בהיר. בועות עדינות מאכילות מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ופירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות ועדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בסיומת. יין טרי וטהור זה מושלם לאפריטיף. תווי ההדר והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.