קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

טורט Vacherin קפוא עם קרם ריבס ותותים

טורט Vacherin קפוא עם קרם ריבס ותותים
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך קרם של טרטר, מיץ לימון, rhubarb חתיכות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים וקרם טורט, טורט פקאן עם תותים ושמנת, ו מרנג עם תותים וקצפת (Schaum Torte) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים בשליש העליון ובמרכז התנור וחימום מראש ל 250 ° F. באמצעות קערה בקוטר 8 אינץ ' או צלחת כמדריך, לעקוב היטב 2 עיגולים על גיליון 1 של נייר קלף ו 1 מעגל על גיליון שני של קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
למסיבותלמסיבות
2
מניחים ניירות, בצד מסומן למטה, על 2 דפי אפייה. ריסוס נייר עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, ואז להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. מקציפים בוניל. עבודה בקבוצות, מרנג כפית לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ ' רגיל. החל במרכזו של כל מעגל לייחס קצה רק מעל נייר, מקצפת צינור ספירלות למלא מעגלים, ויוצרים 3 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
בֹּטֶןבֹּטֶן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
אופים מרנג עד מוצק, יבש וזהב חיוור, על 2 שעות. כבה תנור; השאר מרנג בתנור עם דלת סגורה לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
1
מערבבים ריבס, תותים, 1/2 כוס סוכר, מים, ומיץ לימון בסיר. מביאים לרתיחה, ערבוב להמיס סוכר. להפחית את החום ומבשלים עד ריבס הוא מאוד רך, על 15 דקות. תערובת פירה במעבד. צמרמורת עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מקציפים חלמונים וסוכר 1/3 כוס בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים קערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
להקציף עד שהתערובת מתעבה ומדחום קריאה מיידית רושם 60° במשך 3 דקות, על 7 דקות בסך הכל. תערובת צינה עד מגניב, על 15 דקות. בעדינות לקפל תערובת ריבס לתוך תערובת חלמון. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת וניל בקערה גדולה אחרת עד פסגות נוקשות טופס. קפל קרם לתערובת ריבס ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
בֹּטֶןבֹּטֶן
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מקום דיסק מרנג 1 במחבת springform בקוטר 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
מורחים 1/3 של קרם ריבס (על 1 1/2 כוסות) מעל מרנג, משאיר גבול רגיל 1/2 אינץ'. למעלה עם דיסק מרנג שני, ואז 1/3 של קרם ריבס. למעלה עם הנותרים דיסק מרנג וקרם ריבס (קרם לא יתפשט לצדדים של פאן). להקפיא עד קרם הוא המשרד, על 6 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. לכסות בנייר כסף; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
שחרר צד מחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
מגישים טורט עם תותים ממותקים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה