טורט Vacherin קפוא עם קרם ריבס ותותים
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך קרם של טרטר, מיץ לימון, rhubarb חתיכות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים וקרם טורט, טורט פקאן עם תותים ושמנת, ו מרנג עם תותים וקצפת (Schaum Torte) (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מדפים בשליש העליון ובמרכז התנור וחימום מראש ל 250 ° F. באמצעות קערה בקוטר 8 אינץ ' או צלחת כמדריך, לעקוב היטב 2 עיגולים על גיליון 1 של נייר קלף ו 1 מעגל על גיליון שני של קלף.
מניחים ניירות, בצד מסומן למטה, על 2 דפי אפייה. ריסוס נייר עם ספריי nonstick.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, ואז להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. מקציפים בוניל. עבודה בקבוצות, מרנג כפית לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה 1/2 אינץ ' רגיל. החל במרכזו של כל מעגל לייחס קצה רק מעל נייר, מקצפת צינור ספירלות למלא מעגלים, ויוצרים 3 סיבובים.
אופים מרנג עד מוצק, יבש וזהב חיוור, על 2 שעות. כבה תנור; השאר מרנג בתנור עם דלת סגורה לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים ריבס, תותים, 1/2 כוס סוכר, מים, ומיץ לימון בסיר. מביאים לרתיחה, ערבוב להמיס סוכר. להפחית את החום ומבשלים עד ריבס הוא מאוד רך, על 15 דקות. תערובת פירה במעבד. צמרמורת עד קר, על 1 שעה.
מקציפים חלמונים וסוכר 1/3 כוס בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים קערה לגעת במים).
להקציף עד שהתערובת מתעבה ומדחום קריאה מיידית רושם 60° במשך 3 דקות, על 7 דקות בסך הכל. תערובת צינה עד מגניב, על 15 דקות. בעדינות לקפל תערובת ריבס לתוך תערובת חלמון. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת וניל בקערה גדולה אחרת עד פסגות נוקשות טופס. קפל קרם לתערובת ריבס ב 2 תוספות.
מקום דיסק מרנג 1 במחבת springform בקוטר 9 אינץ'.
מורחים 1/3 של קרם ריבס (על 1 1/2 כוסות) מעל מרנג, משאיר גבול רגיל 1/2 אינץ'. למעלה עם דיסק מרנג שני, ואז 1/3 של קרם ריבס. למעלה עם הנותרים דיסק מרנג וקרם ריבס (קרם לא יתפשט לצדדים של פאן). להקפיא עד קרם הוא המשרד, על 6 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. לכסות בנייר כסף; לשמור קפוא.)
מגישים טורט עם תותים ממותקים,אם תרצה.