טורט שוקולד עם תאנים עלומות קלבדוס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת קקאו, קלבדוס, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תאנים עלומות Zinfandel עם ריקוטן ושוקולד מריר, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו תאנים עלומות ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה באמצע תנור; מחממים ל 191°. חמאה 9 " - מחבת קפיץ קוטר או מחבת עוגה וקו עם סיבוב של קלף. קלף חמאה ומפזרים מחבת עם סוכר superfine.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להמיס שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על סיר של מים רותחים (קערה לא צריך לגעת במים), ערבוב, עד חלקה; תן מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
אגוזי לוז דופק, קמח, אבקת קקאו, מלח, ו 1/2 כוס סוכר superfine במעבד מזון עד הקרקע דק; לנפות דרך מסננת רשת בינונית. Pulse כל חתיכות גדולות יותר שוב במעבד מזון, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח 1 כוס חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר superfine עד אור ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
הוסף חלמונים, 1 בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. מקציפים בוניל. הפחת מהירות נמוכה; מערבבים בשוקולד מותך. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6
באמצעות מקצף נקי עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
באמצעות מרית גומי, לקפל 1/3 של לבנים לתוך הבלילה שוקולד כדי לשחרר, ואז לקפל לבנים הנותרים לתוך הבלילה רק עד בשילוב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עוגה 20 דקות, ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 30-40 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
העבר מחבת מתלה תיל; תן עוגה מגניב 30 דקות לפני unmolding להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה 2 ימים קדימה. אחסן היטב בטמפרטורת החדר.
1
להביא קלבדוס, סוכר מגורען, ו 2/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
Calvados
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים תאנים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים בעדינות עד שתאנים רכות מאוד, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
3
בואו מגניב.
4
מגישים עוגה עם תאנים וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
5
לעשות קדימה: תאנים ניתן לחלוט 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.