טורטה דה פולנטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טורטה דה פולנטן. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 130 גרם חלבון, 345 גרם שומן, ובסך הכל 4913 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שום, ציר עוף, פלפלים קלויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 82%, המנה הזו אדירה. פולנטה טורטה, פולנטה טורטה, ו פולנטה טורטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משמנים קלות תבנית עוגה עגולה בגודל 8 אינץ'.
הביאו לרתיחה ציר עוף וחמאה בסיר גדול על אש גבוהה.
מקציפים פולנטה בזרם יציב, ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהפולנטה מסמיכה, והגרגירים רכים, 20 עד 30 דקות. היזהר תוך כדי ערבוב הפולנטה, זה יכול לגרום לכוויות כאשר הבועות קופצות ושולחות פולנטה חמה מעופפת.
לאחר שגרגירי הפולנטה רכים, מערבבים פנימה את השום, הפלפל הקלוי, הפרושוטו, גבינת המוצרלה, גבינת הפרמזן, גבינת הגרוייר ועלי המרווה; מבשלים ומערבבים 5 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ויוצקים לתבנית עוגה מוכנה.
מקום לתוך מקרר, וצינה עד משרד, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים נייר אפייה ביריעת נייר אלומיניום, ושמן קל.
פרקו את הפולנטה על קרש חיתוך וחתכו ל -8 טריזים. מסדרים את הפרוסות על תבנית האפייה המוכנה כך שהפרוסות לא ייגעו.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות מתחילים להשחים, והפולנטה חמה במרכז, 10 עד 15 דקות.