קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות1
ציון בריאות70
מגזין

טורטה דה פולנטה

טורטה דה פולנטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טורטה דה פולנטן. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 130 גרם חלבון, 345 גרם שומן, ובסך הכל 4913 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 1 . 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שום, ציר עוף, פלפלים קלויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 82%, המנה הזו אדירה. פולנטה טורטה, פולנטה טורטה, ו פולנטה טורטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משמנים קלות תבנית עוגה עגולה בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
הביאו לרתיחה ציר עוף וחמאה בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מקציפים פולנטה בזרם יציב, ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהפולנטה מסמיכה, והגרגירים רכים, 20 עד 30 דקות. היזהר תוך כדי ערבוב הפולנטה, זה יכול לגרום לכוויות כאשר הבועות קופצות ושולחות פולנטה חמה מעופפת.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לאחר שגרגירי הפולנטה רכים, מערבבים פנימה את השום, הפלפל הקלוי, הפרושוטו, גבינת המוצרלה, גבינת הפרמזן, גבינת הגרוייר ועלי המרווה; מבשלים ומערבבים 5 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ויוצקים לתבנית עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
GruyereGruyere
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
פולנטהפולנטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
מקום לתוך מקרר, וצינה עד משרד, על 1 שעה.
6
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים נייר אפייה ביריעת נייר אלומיניום, ושמן קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
פרקו את הפולנטה על קרש חיתוך וחתכו ל -8 טריזים. מסדרים את הפרוסות על תבנית האפייה המוכנה כך שהפרוסות לא ייגעו.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות מתחילים להשחים, והפולנטה חמה במרכז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן