קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

טורטיות עוף בטקסס

טורטיות עוף בטקסס
גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, טורטיות קמח, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: Quesadillas de Pollo (Quesadillas עוף), טורטיות אננס Dak Bulgogi Quesadillas (אננס פיקנטי קוריאני BBQ עוף Quesadillas), ו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. לאט לבשל ולערבב בצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים בדבש. מערבבים עד בצל הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
בצלבצל
4
הסר ממחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים שמן ועוף הנותרים במחבת מעל חום גבוה בינוני. מבשלים עד עוף הוא כבר לא ורוד. מערבבים ברוטב ברביקיו ועוף פרווה שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שכבה 4 טורטיות בנפרד עם עוף, בצל, גבינת צ 'דר וגבינת מונטריי ג' ק. למעלה עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
7
אחד או שניים בכל פעם, מניחים טורטיות שכבות על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 20 דקות, או עד גבינה מותכת. אל תתנו טורטיות להיות פריך מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהחום.
10
חותכים לרבעים לשרת.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.