קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

טורטייה-שש פאי

טורטייה-שש פאי
מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.64 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ארנב, בשר בקר, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. נסו פאי באטרפינגר, פאי דובדבנים, ו פאי העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה לנפות קמח עם מלח. יוצרים באר במרכז ומוסיפים את החמאה והשומן החתוך לקוביות קטנות.
2
מערבבים קלות עם קצות האצבעות יחד עם המים הקרים. יוצרים לבצק חלק. מחלקים לתוך 2 דיסקים, לעטוף בניילון נצמד ושומרים במקרר למשך 1 שעה.
3
מניחים את כל הבשרים דרך טחון דק.
4
מניחים את הבצל לתוך חום נמוך במחבת יבשה ומוסיפים את הבשר. אפשר לטגן בעדינות בשומן שלה. כאשר מיצים להתחיל טופס העליון בתחתית המחבת, העונה עם קינמון, פלפל אנגלי, מלח ופלפל. לחות את הבשר במים ומבשלים בעדינות מכוסה במשך שעה 1. מחממים את התנור ל 400 מעלות. מבשלים תפוחי אדמה במים.
5
מסננים ומועכים. אפשר להתקרר.
6
מוסיפים את תערובת הבשר לתפוחי הפירה הקרים ומשלבים היטב. מתבלים במלח נוסף, לפי הטעם, במידת הצורך.
7
מרדדים 1 דיסק בצק ומניחים בצלחת פאי בגודל 10 אינץ'.
8
משטח מברשת עם ביצה לבן. דוקרים את הבסיס וממלאים בתערובת הבשר, אורזים קלות ומחליקים את פני השטח.
9
מרדדים את דיסק הבצק השני. צובעים את השפה בחלבון ביצה ומניחים מעל את מכסה המאפה. אבטח את הקצוות על ידי כיווץ אותם יחד. צובעים את הפשטידה בחלמון ואופים 40 דקות.