קושימומחה
מוכן ב39 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים

טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים
נסו חזה הודו מעושן Cajun-brined, Cajun ברוקולי תפוחי אדמה אטריות פיצה: שתי דרכים, ו הודו מלא ברקת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 כוסות היקורי או שבבי תפוח אם תרצה, ספוג במים קרים במשך 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
שלב את הפפריקה הספרדית, אבקת צ 'ילה המקסיקנית החדשה, אבקת שום, אבקת בצל, אורגנו, טימין, צ' ילה דה ארבול וקיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר 1/4 כוס לשימוש נוסף, כגון תבשיל חצילים עם פסטו פלפל אדום ופירורי לחם Cajun. ממיסים את המלח והסוכר ב 2 גלונים מים קרים ב stockpot גדול (לפחות 16 ליטר) או דלי נקי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לטאטא במחצית לשפשף התבלינים הנותרים, שום, עלי דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את טורקיה, מכסים ומקררים או להגדיר במקום קר מאוד (זה נשאר איפשהו בין 32 ל 40 מעלות F) לפחות 12 שעות ועד 24 שעות. לשטוף היטב מתחת למים קרים לטפוח יבש כדי להסיר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בואו יבש באוויר במקרר במשך 24 שעות.
6
בביצה הירוקה הגדולה: אור ארובה גדולה מלאה בפחם בריקטים (כ 5 ליטרים) ומאפשרים לשרוף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה של אפר אפור עדין. רוקן את הגחלים לתוך הגריל. למעלה עם כמה שבבי עץ ספוג אם משתמשים. שים את הצלחת הקרמית, ואז את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
שים את הכיסוי ותן לגרר להתחמם.
8
מברשת טורקיה עם שמן לשפשף את טורקיה כולה (כולל חלל) עם לשפשף תבלין הנותרים. לקשור את הרגליים יחד. התאם את פתחי הגריל כדי לקבל ולשמור על טמפרטורה פנימית של 350 מעלות F. צולה את טורקיה במשך 2 שעות עד 2 שעות ו 15 דקות, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בסין Caja: להכין את לבנות פחם על פי ההוראות המגיעות עם התיבה.
11
שים את המחבת צלייה עם המתלה שלה (מגיע עם התיבה) בפנים, ולשים את השד בצד טורקיה על המדף. שים על החלק העליון ומלא בפחם. לאחר 30 דקות, הפוך את חזה ההודו כלפי מעלה והמשיך לבשל במשך כ 1 יותר שעה, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
הוסף פחם לפי הצורך על פי הוראות התיבה.
13
הסר מהקופסה, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)0(יכול להיות או להרחיק)אבקת קאייןאבקת קאיין2(יכול להיות או להרחיק)צ'ילה דה ארבולצ'ילה דה ארבול596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקניו מקסיקו אבקת צ'ילהניו מקסיקו אבקת צ'ילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין מיובשטימין מיובש2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1גדולבצל ספרדי, רובעבצל ספרדי, רובע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית5קילוגרםהודו טריהודו טרי4ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Pazo de Galegos Albarino עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.