נסו חזה הודו מעושן Cajun-brined, Cajun ברוקולי תפוחי אדמה אטריות פיצה: שתי דרכים, ו הודו מלא ברקת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 כוסות היקורי או שבבי תפוח אם תרצה, ספוג במים קרים במשך 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1
שלב את הפפריקה הספרדית, אבקת צ 'ילה המקסיקנית החדשה, אבקת שום, אבקת בצל, אורגנו, טימין, צ' ילה דה ארבול וקיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר 1/4 כוס לשימוש נוסף, כגון תבשיל חצילים עם פסטו פלפל אדום ופירורי לחם Cajun. ממיסים את המלח והסוכר ב 2 גלונים מים קרים ב stockpot גדול (לפחות 16 ליטר) או דלי נקי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 שקית תרד טרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לטאטא במחצית לשפשף התבלינים הנותרים, שום, עלי דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את טורקיה, מכסים ומקררים או להגדיר במקום קר מאוד (זה נשאר איפשהו בין 32 ל 40 מעלות F) לפחות 12 שעות ועד 24 שעות. לשטוף היטב מתחת למים קרים לטפוח יבש כדי להסיר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בואו יבש באוויר במקרר במשך 24 שעות.
6
בביצה הירוקה הגדולה: אור ארובה גדולה מלאה בפחם בריקטים (כ 5 ליטרים) ומאפשרים לשרוף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה של אפר אפור עדין. רוקן את הגחלים לתוך הגריל. למעלה עם כמה שבבי עץ ספוג אם משתמשים. שים את הצלחת הקרמית, ואז את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
שים את הכיסוי ותן לגרר להתחמם.
8
מברשת טורקיה עם שמן לשפשף את טורקיה כולה (כולל חלל) עם לשפשף תבלין הנותרים. לקשור את הרגליים יחד. התאם את פתחי הגריל כדי לקבל ולשמור על טמפרטורה פנימית של 350 מעלות F. צולה את טורקיה במשך 2 שעות עד 2 שעות ו 15 דקות, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
9
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בסין Caja: להכין את לבנות פחם על פי ההוראות המגיעות עם התיבה.
11
שים את המחבת צלייה עם המתלה שלה (מגיע עם התיבה) בפנים, ולשים את השד בצד טורקיה על המדף. שים על החלק העליון ומלא בפחם. לאחר 30 דקות, הפוך את חזה ההודו כלפי מעלה והמשיך לבשל במשך כ 1 יותר שעה, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
12
הוסף פחם לפי הצורך על פי הוראות התיבה.
13
הסר מהקופסה, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Pazo de Galegos Albarino עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.