קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

טורקיה כופתה תבשיל

טורקיה כופתה תבשיל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל כופתאות הודו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 283 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורקיה כופתה תבשיל, תבשיל כופתאות בשר צבי, ו תבשיל כופתאות עוף וגזר.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר למגבות נייר; ניקוז, הזמנת 2 כפיות טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מבשלים הודו בטפטופים עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מוסיפים את הגזר, 1-3 / 4 כוסות מים, מרק, בצל, סלרי, רוזמרין ועלי דפנה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-30 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
שלב קמח ומים שנותרו עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת הודו. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מחק עלה דפנה. מערבבים פנימה את המלח, הפלפל והבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
בקערה קטנה שלבו תערובת ביסקוויטים וחלב. זרוק את הבלילה בשש תלוליות על תבשיל רותח. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתא יוצא נקי (אל תרימו את המכסה בזמן הרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד Johnsonville® נקניק איטלקי טחון עדין, מבושל ומפורר1/2 פאונד Johnsonville® נקניק איטלקי טחון עדין, מבושל ומפורר
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק