לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל כופתאות הודו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 283 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורקיה כופתה תבשיל, תבשיל כופתאות בשר צבי, ו תבשיל כופתאות עוף וגזר.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הסר למגבות נייר; ניקוז, הזמנת 2 כפיות טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מבשלים הודו בטפטופים עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מוסיפים את הגזר, 1-3 / 4 כוסות מים, מרק, בצל, סלרי, רוזמרין ועלי דפנה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-30 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
שלב קמח ומים שנותרו עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת הודו. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מחק עלה דפנה. מערבבים פנימה את המלח, הפלפל והבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
6
בקערה קטנה שלבו תערובת ביסקוויטים וחלב. זרוק את הבלילה בשש תלוליות על תבשיל רותח. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתא יוצא נקי (אל תרימו את המכסה בזמן הרתיחה).