קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טיאן דלעת פרובנס

טיאן דלעת פרובנס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Provencal דלעת טיאן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא דלעת, אגוז מוסקט, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טיאן (ירקות אפויים Provencal), ארוחת ערב הלילה: אטריות מטוגנות יומיומיות (טיאן טיאן צ'או מיאן), ו Le Tian.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מקלפים את הדלעת וחותכים את הבשר לחתיכות קטנות. שים את זה במחבת עם כ 6 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
שים את המכסה על קיטור במשך 15-20 דקות עד רך מאוד.
4
מחית עם masher או מזלג, עונה ולהוסיף את אגוז מוסקט. אם הוא מימי, לחזור לחום ולבשל במשך 1-2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
בעוד הדלעת מהבילה, מטגנים את הבצל בסיר בגודל בינוני בחמאה ובשמן במשך כ -10 דקות, עד מתרכך אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
6
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה לשפוך את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים להיווצר, ומבשלים על חום נמוך עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מערבבים את הרוטב הלבן עם הדלעת והביצה, ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
8
יוצקים לתוך צלחת קרמיקה קטנה בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
9
מפזרים את הגבינה והשקדים ואופים במשך 40 דקות, או עד מעט מוצק וזהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה