טיאן דלעת פרובנס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Provencal דלעת טיאן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא דלעת, אגוז מוסקט, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טיאן (ירקות אפויים Provencal), ארוחת ערב הלילה: אטריות מטוגנות יומיומיות (טיאן טיאן צ'או מיאן), ו Le Tian.
הוראות
מחממים התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
מקלפים את הדלעת וחותכים את הבשר לחתיכות קטנות. שים את זה במחבת עם כ 6 כפות מים.
שים את המכסה על קיטור במשך 15-20 דקות עד רך מאוד.
מחית עם masher או מזלג, עונה ולהוסיף את אגוז מוסקט. אם הוא מימי, לחזור לחום ולבשל במשך 1-2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל התאדה.
בעוד הדלעת מהבילה, מטגנים את הבצל בסיר בגודל בינוני בחמאה ובשמן במשך כ -10 דקות, עד מתרכך אבל לא חום.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה לשפוך את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים להיווצר, ומבשלים על חום נמוך עד הרוטב מתעבה.
מערבבים את הרוטב הלבן עם הדלעת והביצה, ומכים היטב.
יוצקים לתוך צלחת קרמיקה קטנה בחמאה.
מפזרים את הגבינה והשקדים ואופים במשך 40 דקות, או עד מעט מוצק וזהוב על גבי.