קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טיאן דלעת פרובנס

טיאן דלעת פרובנס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Provencal דלעת טיאן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא דלעת, אגוז מוסקט, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טיאן (ירקות אפויים Provencal), ארוחת ערב הלילה: אטריות מטוגנות יומיומיות (טיאן טיאן צ'או מיאן), ו Le Tian.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקלפים את הדלעת וחותכים את הבשר לחתיכות קטנות. שים את זה במחבת עם כ 6 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים את המכסה על קיטור במשך 15-20 דקות עד רך מאוד.
4
מחית עם masher או מזלג, עונה ולהוסיף את אגוז מוסקט. אם הוא מימי, לחזור לחום ולבשל במשך 1-2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
בעוד הדלעת מהבילה, מטגנים את הבצל בסיר בגודל בינוני בחמאה ובשמן במשך כ -10 דקות, עד מתרכך אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה לשפוך את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים להיווצר, ומבשלים על חום נמוך עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מערבבים את הרוטב הלבן עם הדלעת והביצה, ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
יוצקים לתוך צלחת קרמיקה קטנה בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מפזרים את הגבינה והשקדים ואופים במשך 40 דקות, או עד מעט מוצק וזהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות