טימין פסטה פריטטה
אם יש לכם פלפל, פסטה פנה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פריטטה כרובית מוקפצת עם טימין, פריטטה פלפל כתום עם טימין טרי, ו פריטטה עם פטריות, טימין, גבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והשמנת. מערבבים את הגבינה, פסטה, 2 כפות של טימין, פטרוזיליה, גרידת לימון, מלח ופלפל.
במחבת nonstick 10 אינץ', לחמם את השמן על חום בינוני.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת ומבשלים 7 עד 8 דקות עד הקצוות מתחילים חום.
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, להחליק את פריטטה על צלחת ארוחת ערב. בזהירות להפוך את פריטטה בחזרה למחבת ולהמשיך לבשל עד המשרד, 5 עד 6 דקות
מקשטים עם הקורנית הנותרת.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.