קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טימין פסטה פריטטה

טימין פסטה פריטטה
אם יש לכם פלפל, פסטה פנה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פריטטה כרובית מוקפצת עם טימין, פריטטה פלפל כתום עם טימין טרי, ו פריטטה עם פטריות, טימין, גבינת פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והשמנת. מערבבים את הגבינה, פסטה, 2 כפות של טימין, פטרוזיליה, גרידת לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת nonstick 10 אינץ', לחמם את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת ומבשלים 7 עד 8 דקות עד הקצוות מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, להחליק את פריטטה על צלחת ארוחת ערב. בזהירות להפוך את פריטטה בחזרה למחבת ולהמשיך לבשל עד המשרד, 5 עד 6 דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מקשטים עם הקורנית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.