קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: חומוס אדממה

מבשלים את הספר: חומוס אדממה
גשו לסופר וקנו פולי אדממה, שום קלוי, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame, מבשלים את הספר: חומוס מלא, ו חומוס אדממה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האדממה במחבת ומכסה במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד השעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים וקרים מתחת למים זורמים כדי לתקן את הצבע הירוק הבהיר. שמור 2 או 3 edamame להשתמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
שים את כל החומרים למעבד מזון. תהליך עד חלקה. לטעום, ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לארוז לתוך מיכל קטן שמתאים לתוך תיבת בנטו שלך.
5
מקשטים על גבי עם שעועית אדממה כולה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
6
הערה: כדי לצלות שום לעטוף ראש שלם של שום בנייר כסף ואופים ב 177° במשך 45 דקות או עד רך וחום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות