מבשלים את הספר: חומוס אדממה
גשו לסופר וקנו פולי אדממה, שום קלוי, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame, מבשלים את הספר: חומוס מלא, ו חומוס אדממה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את האדממה במחבת ומכסה במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד השעועית רכה.
מסננים וקרים מתחת למים זורמים כדי לתקן את הצבע הירוק הבהיר. שמור 2 או 3 edamame להשתמש כקישוט.
שים את כל החומרים למעבד מזון. תהליך עד חלקה. לטעום, ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
לארוז לתוך מיכל קטן שמתאים לתוך תיבת בנטו שלך.
מקשטים על גבי עם שעועית אדממה כולה שמורות.
הערה: כדי לצלות שום לעטוף ראש שלם של שום בנייר כסף ואופים ב 177° במשך 45 דקות או עד רך וחום.