טיפאני ושות'. עוגיות Bonbon
טיפאני ושות'. עוגיות Bonbon עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, סוכר ממתקים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוגיות בונבון דובדבן, עוגיות בונבון אגוזי לוז, ו עוגיות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
באמצעות מיקסר חשמלי, היכו יחד את החמאה, הסוכר של ממתקים, ווניל עד אור ורך.
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח והמלח. לאט מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת הסוכר, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. אם הבצק שלך יבש מדי, להוסיף כפית או שתיים חלב או שמנת עד שיהיה קל יותר לטפל.
להוסיף את צבע מאכל, ערבוב עד לא מערבולות של צבע נשארים. הערה: כדי להשיג את הצבע "הכחול" המושלם, מצאתי כי 3 חלקים כחולים, 1 חלק ירוק, ונקודה של צביעה צהובה לעשות גוון faux-טיפאני מושלם.
באמצעות כף גלידה או כף גדולה, לעטוף כפות בצק סביב המילוי של הבחירה שלך, וודא כי הוא כלול לחלוטין על ידי בצק. טופס לתוך כדורים על 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
מניחים כדורי בצק אינץ ' אחד בנפרד על תבנית האפייה ואופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד העוגיות יש לסיים משעמם על גבי. אם אתה לא בטוח לגבי doneness, להרים עוגייה אחת למעלה; התחתון צריך להיות מוזהב קלות, לא חום.
הסר עוגיות מהתנור להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
מערבבים את הסוכר של ממתקים עם מספיק שמנת בדיוק כך הדובדבן הוא סמיך אבל עדיין מעורבב בקלות. אם תרצה, להוסיף צבע מאכל כדי להתאים או להשלים את גוון העוגיות.
הפוך כל עוגייה במהופך בזהירות לטבול את החלק העליון של זה לתוך הדובדבן. מיד לאחר טבילה, מפזרים עם לקשט הרצוי.