טלה Squazetto עם פולנטה רכה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גבעולי פטרוזיליה, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה, פולנטה רכה, ו פרמזן רך פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חתיכות כבש העונה עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי כבד, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
כבש
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את חתיכות הטלה, 5 עד 6 בכל פעם, וחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כבש
3
הסר וחזור על כל הטלה. כאשר הטלה מבושל, מוסיפים את הבצל ואת הפנצ ' טה המעושנת, ומבשלים עד הבצל מתרכך ומתחיל להשחים, כ -9 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
בצל
כבש
4
מוסיף את רוזמרין, טימין, קימל ושומר ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
זרעי קימל
שומר
טימין
5
מוסיפים את היין, רסק עגבניות, ציר עוף ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. החזירו את הכבש והמיצים והביאו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
כבש
יין
6
מנמיכים את החום, לכסות ומבשלים 1 שעה, או עד הבשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בשר
7
הסר את הכיסוי, לבדוק את התיבול לשרת עם פולנטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
פולנטה
8
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
10
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
11
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
12
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץ
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקת
13
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
15
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
16
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
עגבנייה
מיץ
מלח
17
בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
18
טפטוף פולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן, עד שכל פולנטה משולבת תערובת מתחילה להתעבות. לעבור לכפית עץ, למשוך את החום ולהמשיך לערבב עד עבה כמו להדביק.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מקציף
19
מערבבים בגבינה וממשיכים לערבב עד שהוא נמס ומאוגדת.