טלה מונגולי פריך
טלה מונגולי פריך דורש מסביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. לכי לחנות וקחי אבקת חמישה תבלינים, ג'ינג'ר בגודל אגודל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות כבש מונגוליות, תבשיל כבש מונגולי עם קוסקוס, ו טלה מוקפץ מונגולי עם כמון.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
שים את הטלה בתבשיל עם מכסה.
להוסיף מרכיבים הנותרים בתוספת מספיק מים רק כדי לכסות. מבשלים עם המכסה במשך 3 שעות עד הבשר רך והעצמות לשלוף בקלות. אפשר להתקרר עדיין מכוסה בנוזל הבישול עם המכסה על. אתה יכול לעשות את זה 1-2 ימים מראש ולתת לכבש להתקרר לחלוטין במקרר. זה יעשה את הצעד הבא קל יותר.
כאשר קר, להרים את הטלה מתוך הנוזל ולהעביר למגש אפייה. שומן דל שומן מהרוטב. שמור חצי מהרוטב לנודלס (בקטע 'נסה', למטה) ובועה את השאר, עדיין במחבת, עד סמיך וסירופי.
גריל חום לטלה בינוני וגריל עד פריך וחם דרך, אבל לא כהה מדי.
לגרוס את הטלה, להשליך את רוב השומן ואת כל העצמות, אבל לשמור על העור נחמד, פריך. אתה יכול לחתוך את העור הראשון ולהשאיר אותו בתנור חם בזמן שאתה לגרוס את שאר הבשר. כדי לשרת, לקחת הכל לשולחן ולאכול את הטלה מגולגל עלי החסה עם מלפפון, בצל אביב ורוטב, בתוספת אטריות בצד.