קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

טלה מונגולי פריך

טלה מונגולי פריך
טלה מונגולי פריך דורש מסביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. לכי לחנות וקחי אבקת חמישה תבלינים, ג'ינג'ר בגודל אגודל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות כבש מונגוליות, תבשיל כבש מונגולי עם קוסקוס, ו טלה מוקפץ מונגולי עם כמון.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הטלה בתבשיל עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
להוסיף מרכיבים הנותרים בתוספת מספיק מים רק כדי לכסות. מבשלים עם המכסה במשך 3 שעות עד הבשר רך והעצמות לשלוף בקלות. אפשר להתקרר עדיין מכוסה בנוזל הבישול עם המכסה על. אתה יכול לעשות את זה 1-2 ימים מראש ולתת לכבש להתקרר לחלוטין במקרר. זה יעשה את הצעד הבא קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
כאשר קר, להרים את הטלה מתוך הנוזל ולהעביר למגש אפייה. שומן דל שומן מהרוטב. שמור חצי מהרוטב לנודלס (בקטע 'נסה', למטה) ובועה את השאר, עדיין במחבת, עד סמיך וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
יוצקים לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
גריל חום לטלה בינוני וגריל עד פריך וחם דרך, אבל לא כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
לגרוס את הטלה, להשליך את רוב השומן ואת כל העצמות, אבל לשמור על העור נחמד, פריך. אתה יכול לחתוך את העור הראשון ולהשאיר אותו בתנור חם בזמן שאתה לגרוס את שאר הבשר. כדי לשרת, לקחת הכל לשולחן ולאכול את הטלה מגולגל עלי החסה עם מלפפון, בצל אביב ורוטב, בתוספת אטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
בצל אביבבצל אביב
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן