טליאטלה עם ראגו חזיר לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliatelle עם ragù חזיר לימון. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 746 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שיני שום, חזיר, tagliatelle ביצה, מקל סלרי. 67 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle עם ראגו ברווז, ו Tagliatelle עם ראגו ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את שיני השום, לחתוך במחצית אורך ולהסיר את לירות ירוק במרכז. לחמם בעדינות את השום והשמן במחבת גדולה (גדול מספיק כדי לזרוק את הפסטה מאוחר יותר). כפי שהוא מתחיל צבע, לקחת את החום ולתת את השום להחדיר במשך 5 דקות, ואז להשליך אותו.
מניחים את הבצל והסלרי בשמן הריחני השום, מפזרים מעט מלח וחוזרים לחום עדין.
תן להם לרכך, ללא צביעה, במשך 8-10 דקות. הם צריכים להזיע ולא מטגנים, אז אם אתה שומע רוחש להוסיף מים, כף בכל פעם.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עוד 6minutes, מוסיפים מים כמו קודם. מערבבים את החזיר ולהגביר את החום. Dont צבע הבשר יותר מדי ולהימנע לשבור אותו.
מוסיף את היין ולתת לו להתאדות, ואז עונה.
יוצקים 200ml / -14°l מים עוז, לכסות ומבשלים במשך 20-25 דקות.
מערבבים קצת מים אם התערובת מתייבשת מדי.
בעוד הסמרטוט הוא בישול, לשים מחבת עם הרבה מים לרתיחה. מגררים את הפרמזן ואת ההתלהבות מלימון.
כאשר המים רותחים מוסיפים 2 כפית מלח, ואז הפסטה. כיסוי חלקי, להחזיר לרתיחה, לתת לו מערבבים טוב ולהפחית את החום כך המים רותחים בעדינות. לטעום את הפסטה 2 דקות לפני העיתוי על החבילה לזכור שזה ימשיך לבשל בזמן שהוא זרק עם הסמרטוט.
מסננים את הפסטה, שומרים קצת מי פסטה. מיד להעביר את הפסטה למחבת ולזרוק היטב על אש נמוכה. תשר בפרמזן וזרוק היטב.
מוסיפים מי פסטה לדלל, או גבינה נוספת כדי לספוג נוזל עודף, ומערבבים שוב.
לזרוק את גרידת לימון ופטרוזיליה.