טמפה בלט (טלטול)
טמפה בלט (טלטול) דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 1 מנות עם 813 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן צמחי, לחם, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כיצד לבצע הפחתה בלסמית תוך 10 דקות עם טמפה ומלפפונים (טבעוני, ג'י-אף אם משתמשים בג' י-אף טמפה), ירקות & טמפה מרושל המחץ + כל מה שאי פעם רצית לדעת על טמפה, ו סלט בלט.
הוראות
מחממים שמן במחבת על אש גבוהה; מבשלים בייקון טמפה בשמן החם עד להשחמה קלה, 2 עד 4 דקות לכל צד.
מורחים מיונז על צד 1 של כל פרוסת לחם.
שכבה 1 חסה עלים, 1 עגבנייה ובייקון טמפה בצד המיונז של 1 פרוסת לחם. טמפה למעלה עם פרוסת עגבניות שנותרה ועלה חסה.
מניחים את פרוסת הלחם הנותרת, מיונז-בצד למטה, על גבי.