קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טעים חלבית פאגי בראוניז

טעים חלבית פאגי בראוניז
בראוניז פרוסטד פאגי טעים הוא קינוח אמריקאי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 86 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים אגוזי מלך, ביצים, שוקולד אפייה ושמנת כבדה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טעים חלבית פאגי בראוניז, פאדג'י פרוסטד בראוניז, ו בראוניז שוקולד מריר נקי ומזוהם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 8 אונקיות שוקולד אפייה עם 1 כוס חמאה בקערה חסינת מיקרוגל, ומיקרוגל גבוה עד שהשוקולד רך והחמאה נמסה, כ -2 דקות. מערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים בקערה גדולה את הביצים, 3 כוסות הסוכר ו -1 כף תמצית וניל, ומקציפים במיקסר חשמלי במהירות גבוהה למשך 2 דקות. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה, ומקציפים פנימה את תערובת החמאה-שוקולד המומסת. מקציפים פנימה את הקמח עד לאיחוד פשוט (לא לערבב יתר על המידה), ומערבבים פנימה את אגוזי המלך הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים את הבלילה בתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם פירורים מטושטשים, כ-35 דקות. מגניב במחבת לפני זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להכנת זיגוג, שלבו 1 1/4 כוס סוכר עם השמנת הכבדה בסיר על אש בינונית, ובחשו עד שהסוכר נמס והתערובת מתחילה להתבשל, כ -3 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה, ונותנים לתערובת להתבשל במשך 7 דקות מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסירים את תערובת השמנת מהאש, ומערבבים פנימה 5 אונקיות שוקולד אפייה ו -1 / 2 כוס חמאה, תוך ערבוב להמסה ולמזג את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מוסיפים 1 כפית תמצית וניל; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מכניסים את הציפוי למקרר ומערבבים כל כמה דקות עד שהציפוי צונן וסמיך, כ-30 דקות. פרוסט את בראוניז מקורר, לחתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "