טראפלס שוקולד
את המתכון של טראפלס שוקולד ניתן להכין בסביבות שעתיים ו-20 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 9505 קלוריות , 99 גרם חלבון ו -792 גרם שומן למנה. תמורת 34.29$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 1. אם יש לכם גרגרי פלפל אנגלי, אבקת אנצ'ו צ'ילי, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 38% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טראפלס שוקולד לבן עם חמאה חומה גוש שוקולד , טראפלס שוקולד מאצ'ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית , וכמהין שוקולד קל טבול בשוקולד לבן .
הוראות
יבש צולים את התבלינים במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שמריחים את הבושם מהתבלינים. לאחר שהתבלינים נצלו מעט, מוסיפים את השמנת הכבדה.
מסירים מהאש ומבשלים שעה. מסננים את התבלינים.
מחממים שוב את השמנת המסוננת ויוצקים את השמנת החמה על השוקולד. מערבבים בעזרת מרית כדי לערבב את השוקולד עד להמסה ואיחוד. לאחר שהשוקולד אחיד במרקם, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לקערה נוספת ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מניחים בשקית זילוף ויוצרים כתמים קטנים על מגש. מקררים עד שהוא יציב למגע.
מוציאים ומגלגלים לצורה הרצויה.