טראפלס שוקולד מעדן
אם יש לכם חמאה, שבבי שוקולד למחצה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו טראפלס שוקולד מעדן, חטיפי שוקולד טעימים ללא אפייה, ו קרמל עסיסי עקף עוגת חטיף שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון עוגיות קו עם נייר אלומיניום או קלף. בסיר 2 ליטר, להמיס 1 כוס של שבבי שוקולד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן; להסיר מהחום. מערבבים בחמאה. מערבבים בקצפת וליקר. מקררים 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד עבה מספיק כדי להחזיק צורה.
תערובת טיפה על ידי כפית חופנים על גיליון עוגיות. צורה לכדורים. (אם התערובת היא דביקה מדי, לקרר עד המשרד מספיק כדי לעצב.) להקפיא 30 דקות.
בסיר 1-ליטר, קיצור חום ונותר 1 שבבי שוקולד כוס על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה; להסיר מן החום. טובלים כמהין, אחד בכל פעם, לשוקולד. חזור אל גיליון עוגיות. מיד מפזרים אגוזים ומשמשים על חלק מהכמהין. לחמם תערובת טבילת שוקולד, במידת הצורך. להכניס למקרר כמהין כ -10 דקות או עד שהציפוי מוגדר.
בסיר 1 ליטר, בר אפייה חום על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מותך.
טפטוף על חלק מהכמהין. להכניס למקרר רק עד סט. לאחסן במיכל אטום במקרר.
הסר כמהין מהמקרר כ -30 דקות לפני ההגשה; לשרת בטמפרטורת החדר.