טרוטה מוקפצת
טרוטה מוקפצת היא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 768 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם חמאה, קמח, פורל מים מתוקים לבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. נסו טרוטה מוקפצת עם אגוזי פקאן, טרוטת פאן-מטוגנת עם צלפים, ו דג טרוטה מעושן עם פלפלים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף דגים ביסודיות במים קרים; לטפוח יבש. לדלות דגים בקמח; לנער את עודף קמח.
דגים מטוגנים ב 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חום זהוב, מפנה פעם אחת.
מסננים דגים היטב על מגבות נייר, ומעבירים מגש חם.
מקשטים עם פרוסות לימון, אם תרצה.
פורל מרוסק הוא טעים כמו צלחת ארוחת בוקר.