טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי
טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ברי מרנג דורש כ 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל הבנרו, אוכמניות, חזה ברווז בעור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו חזה ברווז עם רוטב ברי.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 36 עד 48 קיסמים ארוכים או שיפודים קטנים
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
בסיר בגודל בינוני, להמס את החמאה על חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, והקצף נע למעלה, לרפרף את הקצף עם כף או מצקת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
מצקת
2
יוצקים את החמאה הצהובה הנקייה, לתוך קערה קטנה, משאיר את הנוזל החלבי המעונן על הקרקעית. הנוזל הנקי הוא חמאה מזוקקת. במחבת נקייה, מעל חום בינוני, יוצקים חלק מהחמאה הבהירה. לאחר החמאה חמה, מוסיפים את קוביות בריוש וטוסט מכל הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
בריוש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את קוביות הלחם למגבות נייר ומניחים בצד. כדי להרכיב, שיפוד 1 קוביית לחם על קיסם, ולאחר מכן בצע עם חתיכת מוס 2 פירות יער. חזור עם קיסמים נותרים ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת גדולה או בסיר, להמיס את החמאה על חום בינוני-נמוך ולטגן את הבצל עד רך, על 5 עד 6 דקות. מערבבים בעדינות את הפירות ומיץ תפוזים לתוך המחבת ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הדבש ואת habanero.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את עלי הנענע מעל, מכסים במכסה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהפרי רך, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
הסר את פלפל habanero רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
5
מתבלים את הצד חסר העור של שד הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווז
6
מחממים מחבת חסינת תנור קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, מוסיפים את שד הברווז, צד העור למטה, לבשל עד פריך, על 6 דקות. הפוך את השד ולהעביר את המחבת לתנור. צלי במשך 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר את שד הברווז מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך. תתחמם. פרוס חזה ברווז לתוך 12 פרוסות דקות. מקפלים כל פרוסה לשניים, חנית על קיסם ומקשטים עם כפית של צ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הגדר קערה נקייה מאוד, חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את החלבונים לקערה ומקציפים עד רק רכות. המשך לטאטא ולהוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר. (באפשרותך לעבור למערבל יד בשלב זה אם ברצונך, או להמשיך להשתמש במקצף.) לנצח את הלבנים עד פסגות נוקשות טופס. הקפד לא overbeat, שכן זה יגרום ללבנים לשחרר מים והבלילה תהפוך נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים את הבלילה לתוך שקית מאפה עם קצה גדול, עגול צינור החוצה 12 סיבובים קטנים עם שיא קטן על קלף מרופד אפייה. מקצפת צריך להיות בגודל ביס. אם יש לך יותר בלילה, צינור החוצה יותר סיבובים ואופים אותם עבור חטיף! לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
אופים את המקצפת עד לזהב בהיר, כ -20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. על קיסם שיניים, שיפוד בעדינות 1 מרנג וללכת עם פטל טרי או אוכמניות.