קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי

טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי
טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ברי מרנג דורש כ 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל הבנרו, אוכמניות, חזה ברווז בעור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו חזה ברווז עם רוטב ברי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 36 עד 48 קיסמים ארוכים או שיפודים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
בסיר בגודל בינוני, להמס את החמאה על חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, והקצף נע למעלה, לרפרף את הקצף עם כף או מצקת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
מצקתמצקת
2
יוצקים את החמאה הצהובה הנקייה, לתוך קערה קטנה, משאיר את הנוזל החלבי המעונן על הקרקעית. הנוזל הנקי הוא חמאה מזוקקת. במחבת נקייה, מעל חום בינוני, יוצקים חלק מהחמאה הבהירה. לאחר החמאה חמה, מוסיפים את קוביות בריוש וטוסט מכל הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
בריושבריוש
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מעבירים את קוביות הלחם למגבות נייר ומניחים בצד. כדי להרכיב, שיפוד 1 קוביית לחם על קיסם, ולאחר מכן בצע עם חתיכת מוס 2 פירות יער. חזור עם קיסמים נותרים ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
במחבת גדולה או בסיר, להמיס את החמאה על חום בינוני-נמוך ולטגן את הבצל עד רך, על 5 עד 6 דקות. מערבבים בעדינות את הפירות ומיץ תפוזים לתוך המחבת ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הדבש ואת habanero.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מפזרים את עלי הנענע מעל, מכסים במכסה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהפרי רך, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
הסר את פלפל habanero רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
5
מתבלים את הצד חסר העור של שד הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חזה ברווזחזה ברווז
6
מחממים מחבת חסינת תנור קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, מוסיפים את שד הברווז, צד העור למטה, לבשל עד פריך, על 6 דקות. הפוך את השד ולהעביר את המחבת לתנור. צלי במשך 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
7
הסר את שד הברווז מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך. תתחמם. פרוס חזה ברווז לתוך 12 פרוסות דקות. מקפלים כל פרוסה לשניים, חנית על קיסם ומקשטים עם כפית של צ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
1
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
2
הגדר קערה נקייה מאוד, חסינת חום מעל סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את החלבונים לקערה ומקציפים עד רק רכות. המשך לטאטא ולהוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר. (באפשרותך לעבור למערבל יד בשלב זה אם ברצונך, או להמשיך להשתמש במקצף.) לנצח את הלבנים עד פסגות נוקשות טופס. הקפד לא overbeat, שכן זה יגרום ללבנים לשחרר מים והבלילה תהפוך נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
שים את הבלילה לתוך שקית מאפה עם קצה גדול, עגול צינור החוצה 12 סיבובים קטנים עם שיא קטן על קלף מרופד אפייה. מקצפת צריך להיות בגודל ביס. אם יש לך יותר בלילה, צינור החוצה יותר סיבובים ואופים אותם עבור חטיף! לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
5
אופים את המקצפת עד לזהב בהיר, כ -20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
6
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. על קיסם שיניים, שיפוד בעדינות 1 מרנג וללכת עם פטל טרי או אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים