מדגם הפסטה של יום האם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 876 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פסטת עניבת פרפר, מלאי ירקות, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: סלט פסטה ברוטב פלפל צלוי של אמא רימי, סמפלר צלוי צלע מערבי, ו סמפלר המנה האחרונה: גבינות איטלקיות, פרוסות שומר וטבעות הדר עם ברנדי.
הוראות
1
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח בנדיבות ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בעוד פסטה מבשלת, תצטרך 3מחבתות קטנות להגדיר ומעבד מזון ליד. הגדר 3 מנות המגישות כי יחזיק חצי קילו של פסטה כל אחד על הדלפק ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
כיריים
3
במחבת הראשונה, ממיסים חמאה עם שמן זית על אש בינונית, מוסיפים בצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומזיעים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים מלאי וגרידת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
5
מוסיפים אפונה, מתבלים עם מלח ופלפל וחום דרך, כ 2 דקות. שים במעבד מזון ותהליך עד צורות רוטב חלקות ולהעביר לקערה, לקפל ריקוטה טרי, בזיליקום מנטה עם מרית גומי, להתאים מלח תיבול. כאשר הפסטה מוכנה, להוסיף מצקת של מי פסטה או ציר עוף, במידת הצורך ו 1/3 של הפסטה לקערה. לזרוק את הפסטה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלח מתובל
ציר עוף
גבינת ריקוטה
מים
באזיל!
פסטה
רוטב
מנטה
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מרית
מצקת
קערה
6
במחבת השנייה בזמן האפונה מבשלים, מוסיפים ציר עוף, גזר, אבקת קארי, רוטב חם, מלח ופלפל, לפי הטעם, דבש וחמאה. מביאים לרתיחה ולתת להתבשל לחמם דרך, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
אבקת קארי
רוטב חריף
גזר
חמאה
דבש
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
בעוד הגזרים מתבשלים, טוחנים פלפלים קלויים למשחה.
מרכיבים שתצטרך
גזר
פלפלים
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת השלישית על אש בינונית נמוכה מטגנים את השום והפלפל האדום, מערבבים בפלפלים טחונים ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. לשטוף קערת מעבד ולחזור לבסיס לטחון את הגזר כאשר הם רכים. כאשר פלפלים חמים, מערבבים בחומץ בלסמי ופטרוזיליה ולתת להתבשל על אש נמוכה. מערבבים בנוזל בישול עמילני או מלאי, לגרד רוטב למנה ומעיל 1/3 של פסטה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
חומץ בלסמי
פלפל אדום
שמן זית
גזר
פטרוזיליה
פלפלים
גבינה
שום
פסטה
בסיס
מלאי
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
9
לטחון גזר לתוך משחה חלקה ולהעביר צלחת הגשה. רוטב גזר דק עם נוזל עמילני או מלאי לזרוק עם חצי קילו הנותרים של פסטה עירית.