יום ראשון עוף דביק
עוף דביק יום ראשון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עוף, מלח מתובל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו יום ראשון עוף, העוף הטוב ביותר של יום ראשון, ו ראשון עוף צלוי הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את הקמח, מלח מתובל ופלפל שחור טחון.
מניחים את חלקי העוף בשקית וללחוץ למעיל.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את חלקי העוף בשמן החם וחום קלות במהירות על כל הצדדים.
מעבירים חלקי עוף לתנור הולנדי, מוסיפים את החלב והמרק ומכסים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.
הסר מהתנור ולהעביר עוף לצלחת מנה. בקערה קטנה נפרדת, לשלב את עמילן תירס ומים, ומערבבים היטב עד קורנפלור הוא מומס.
הוסף את תערובת קורנפלור קצת בכל פעם לנוזל בתנור ההולנדי, עד שתגיע לעקביות הרצויה שלך.
מגישים רוטב זה על העוף או בצד.