קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

יונת עץ קלויה על טוסט

יונת עץ קלויה על טוסט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלמון צלוי עץ מזוגג דבש, תפוחים קלויים מעץ עם קינמון קרמל שרוף, ו פאי יונים.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מתבלים את היונים בנדיבות, ממלאים את החללים כמעט בכל העשבים, ומניחים שן שום בכל ציפור.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
יונהיונה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
מחממים את השמן והחמאה במחבת רדודה אטומה, ומבלים 5 דקות בהשחמת היונים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
יונהיונה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את היונים ומטגן את הלחם בצד אחד עד פריך וזהב, הוספת חמאה יותר למחבת אם אתה צריך.הפוך את הלחם והשב יונה על כל פרוסת לחם. לפזר את עשבי תיבול הנותרים ושום לתוך המחבת, ויוצקים על היין.
מרכיבים שתצטרך
יונהיונה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שים את המחבת בתנור במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהשאיר לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים את היונה ישר מהמחבת עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
יונהיונה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף