קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

יונת עץ קלויה על טוסט

יונת עץ קלויה על טוסט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלמון צלוי עץ מזוגג דבש, תפוחים קלויים מעץ עם קינמון קרמל שרוף, ו פאי יונים.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מתבלים את היונים בנדיבות, ממלאים את החללים כמעט בכל העשבים, ומניחים שן שום בכל ציפור.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
יונהיונה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
מחממים את השמן והחמאה במחבת רדודה אטומה, ומבלים 5 דקות בהשחמת היונים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
יונהיונה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את היונים ומטגן את הלחם בצד אחד עד פריך וזהב, הוספת חמאה יותר למחבת אם אתה צריך.הפוך את הלחם והשב יונה על כל פרוסת לחם. לפזר את עשבי תיבול הנותרים ושום לתוך המחבת, ויוצקים על היין.
מרכיבים שתצטרך
יונהיונה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שים את המחבת בתנור במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהשאיר לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים את היונה ישר מהמחבת עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
יונהיונה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי