יונת עץ קלויה על טוסט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלמון צלוי עץ מזוגג דבש, תפוחים קלויים מעץ עם קינמון קרמל שרוף, ו פאי יונים.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מתבלים את היונים בנדיבות, ממלאים את החללים כמעט בכל העשבים, ומניחים שן שום בכל ציפור.
מחממים את השמן והחמאה במחבת רדודה אטומה, ומבלים 5 דקות בהשחמת היונים מכל הצדדים.
הסר את היונים ומטגן את הלחם בצד אחד עד פריך וזהב, הוספת חמאה יותר למחבת אם אתה צריך.הפוך את הלחם והשב יונה על כל פרוסת לחם. לפזר את עשבי תיבול הנותרים ושום לתוך המחבת, ויוצקים על היין.
שים את המחבת בתנור במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהשאיר לנוח 10 דקות.
מגישים את היונה ישר מהמחבת עם הלחם.