יין אדום רוטב דובדבן לבשר
רוטב דובדבן של יין אדום לבשר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המשקאות שלך. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 487 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, גרידת תפוז, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו ספגטי ורוטב בשר עם פטריות ויין אדום, פילה סלמון עם שמנת, יין לבן / רוטב בשר סרטן, ו צלעות חזיר עם יין ורוטב דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני-גבוה, לטגן כמה שאלוט פרוס ודובדבנים בשמן זית עד שאלוט מתחילים לחום.
מערבבים ביין אדום, גרידת תפוזים, סוכר ומיץ תפוזים וקורט של מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נוזל מפחית בחצי.
בואו להתקרר מעט. כפית על עוף או כבש ומפזרים טימין טרי קצוץ ופלפל שחור.