ירוק ירוק אביב ירקות
ירקות ירוקים ירוקים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני משרת 6 . מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה יהיה להיט שלך אביב אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, אפונה סוכר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: ירקות ירוקים ירוקים ירוקים יחפים קונטסה-אינה גרטן, ירוק אלת לטבול עם האביב ירקות, ו קארי ירוק תאילנדי עם ירקות אביב.
הוראות
בלאנש את שעועית מחרוזת בסיר גדול של מים מומלחים רותחים במשך 1 דקה בלבד. מרימים את השעועית מהמים בעזרת כף מחוררת או מסננת וטובלים אותם בקערת מי קרח.
מוסיפים את אפונה הצמד לאותו מים רותחים ומבשלים במשך 1 דקה, עד אל דנטה, מוסיפים אותם למי הקרח ואת השעועית.
חותכים את האספרגוס לאורכי 2 אינץ ' באלכסון ומבשלים במים הרותחים למשך 2 דקות, ומוסיפים למי הקרח.
חותכים את ברוקוליני במחצית, להרתיח במשך 1 דקה, ומוסיפים את מי הקרח. כשכל הירקות במים קרים, מסננים היטב.
כשמוכנים להגשה מחממים את החמאה והשמן במחבת מטגן גדולה מאוד או בסיר גדול.
קולים את השאלוט על אש בינונית במשך 5 דקות, זורקים מדי פעם, עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הירקות המרוקנים לשאלוט עם 1/2 כפית מלח והפלפל וזורקים. מבשלים רק עד שהירקות מחוממים.