ירך חזיר חגיגי לחלוטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר חגיגי לחלוטין. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ חמוציות, בצל, ג'לי חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. וזה אדיר. נסו מקרוני וגבינה טעונים במלואם, ממרח אבוקדו טעון במלואו, ו מוטות טעונים במלואם (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החזיר לתוך סיר גדול לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מיד לנקז ולשטוף אותו במסננת, כדי להסיר כל מליחות עודף. לחלופין, להשאיר את החזיר ספוג במים קרים לילה.
יש לשטוף את הסיר ולשים את החזיר בחזרה, ולהוסיף את כל החומרים הנותרים. אם מיצי הפרי אינם מכסים את החזיר ואז להוסיף קצת מים; זה באמת תלוי כמה נוח החזיר שלך מתאים לסיר.
מביאים את המחבת לרתיחה ולאחר מכן מבשלים מהר מבשלים במשך כ 3 1/2 עד 4 שעות. חלקית לכסות את החזיר עם מכסה אם הנוזל רותח משם יותר מדי ואת החלק העליון של בשר חזיר מתייבש.
לאחר בשר החזיר מבושל, להסיר אותו מן מיץ חם עכשיו מלוח, ולהושיב אותו על לוח. אם אתה רוצה, אתה יכול למעשה לבשל זה הרבה לפני המועד המתוכנן ולאחר מכן לתת לו לקבל קר לחלוטין לפני זיגוג וצולה אותו. אם זה המקרה, ואז לבשל אותו כ 1/2 שעה פחות ולאחר מכן פשוט לתת לו לקבל קר בנוזל הבישול.
ביום הבישול מחממים את התנור ל-425 מעלות.
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי לגעת ואז לחתוך ולקלף את הקליפה את בשר חזיר מבושל, הקפד להשאיר ציפוי דק של שומן לבן על החזיר. להבקיע את השומן לתוך תבנית יהלום עם סכין חדה, ולהוסיף את הנקודות של כל יהלום עם ציפורן.
מחממים את מרכיבי הזיגוג הנותרים יחד בסיר עד שהריבה או הרוטב נמסים לתוך הדבש, החרדל והקינמון כדי ליצור זיגוג חלק אך מתקתק; זה צריך להיות עבה מספיק כדי לא לרוץ את החזיר לחלוטין כפי שהוא מבשל בתנור.
הושיבו את החזיר על חתיכת נייר כסף בפח צלייה, אשר ייתן לך זמן קל יותר לאחר מכן לשטוף, כמו זיגוג הסוכר ישרוף כמו חתיכות ממנו בהכרח לטפטף את הבשר.
יוצקים את הזיגוג על בשר חזיר משובץ ציפורן כך שכל השומן הבקיע מכוסה. מבשלים את החזיר במשך 15 דקות או עד השומן הוא צבעוני ו burnished על ידי זיגוג סוכר.
אם החזיר הוא קר לחלוטין לפני זיגוג, ואז לבשל במשך 40 דקות ב 350 מעלות F, ולהפוך את החום ל 425 מעלות F לעוד 15 דקות. תזמונים אלה מבוססים על בשר חזיר להיות קר בטמפרטורת החדר, לא קר במקרר.