קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

ירך חזיר חגיגי לחלוטין

ירך חזיר חגיגי לחלוטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר חגיגי לחלוטין. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ חמוציות, בצל, ג'לי חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-20 דקות. וזה אדיר. נסו מקרוני וגבינה טעונים במלואם, ממרח אבוקדו טעון במלואו, ו מוטות טעונים במלואם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החזיר לתוך סיר גדול לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מיד לנקז ולשטוף אותו במסננת, כדי להסיר כל מליחות עודף. לחלופין, להשאיר את החזיר ספוג במים קרים לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יש לשטוף את הסיר ולשים את החזיר בחזרה, ולהוסיף את כל החומרים הנותרים. אם מיצי הפרי אינם מכסים את החזיר ואז להוסיף קצת מים; זה באמת תלוי כמה נוח החזיר שלך מתאים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מביאים את המחבת לרתיחה ולאחר מכן מבשלים מהר מבשלים במשך כ 3 1/2 עד 4 שעות. חלקית לכסות את החזיר עם מכסה אם הנוזל רותח משם יותר מדי ואת החלק העליון של בשר חזיר מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לאחר בשר החזיר מבושל, להסיר אותו מן מיץ חם עכשיו מלוח, ולהושיב אותו על לוח. אם אתה רוצה, אתה יכול למעשה לבשל זה הרבה לפני המועד המתוכנן ולאחר מכן לתת לו לקבל קר לחלוטין לפני זיגוג וצולה אותו. אם זה המקרה, ואז לבשל אותו כ 1/2 שעה פחות ולאחר מכן פשוט לתת לו לקבל קר בנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
ביום הבישול מחממים את התנור ל-425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי לגעת ואז לחתוך ולקלף את הקליפה את בשר חזיר מבושל, הקפד להשאיר ציפוי דק של שומן לבן על החזיר. להבקיע את השומן לתוך תבנית יהלום עם סכין חדה, ולהוסיף את הנקודות של כל יהלום עם ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מחממים את מרכיבי הזיגוג הנותרים יחד בסיר עד שהריבה או הרוטב נמסים לתוך הדבש, החרדל והקינמון כדי ליצור זיגוג חלק אך מתקתק; זה צריך להיות עבה מספיק כדי לא לרוץ את החזיר לחלוטין כפי שהוא מבשל בתנור.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הושיבו את החזיר על חתיכת נייר כסף בפח צלייה, אשר ייתן לך זמן קל יותר לאחר מכן לשטוף, כמו זיגוג הסוכר ישרוף כמו חתיכות ממנו בהכרח לטפטף את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
יוצקים את הזיגוג על בשר חזיר משובץ ציפורן כך שכל השומן הבקיע מכוסה. מבשלים את החזיר במשך 15 דקות או עד השומן הוא צבעוני ו burnished על ידי זיגוג סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
10
אם החזיר הוא קר לחלוטין לפני זיגוג, ואז לבשל במשך 40 דקות ב 350 מעלות F, ולהפוך את החום ל 425 מעלות F לעוד 15 דקות. תזמונים אלה מבוססים על בשר חזיר להיות קר בטמפרטורת החדר, לא קר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)