קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

ירך חזיר צלוי Cajun

ירך חזיר צלוי Cajun
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי Cajun. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מרק עוף, חרדל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ירך חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית. מערבבים את קאיין, אורגנו, פלפל, טימין, חרדל, שום. לבשל במשך 1 דקה. השתמש בסכין חיתוך כדי לעשות כמה חתכים קטנים בצד השומן של הבשר. ממלאים את החריצים בתערובת התבלינים, ומשפשפים את התערובת הנותרת על פני הבשר.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
אורגנואורגנו
חמאהחמאה
שוםשום
פלפלפלפל
טימיןטימין
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סכיןסכין
3
מפזרים את הצלי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מחממים את שמן הזית במחבת צלייה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
שים את הצלי במחבת, ולהקיף עם גזר, פלפל אדום, סלרי, ובצל. קל מלח ופלפל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל אדוםפלפל אדום
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים מחבת צלייה בתנור שחומם מראש, ומבשלים 1 שעה ו -45 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות צלזיוס ובשל במשך 15 דקות נוספות כדי לחמם את הבשר. מבשלים עד הבשר הוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
הסר צלי מהמחבת, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את מחבת הקלייה, עם מיצי המחבת, על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
לטאטא את הקמח לתוך טפטוף חם, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
יוצקים את ציר העוף ומבשלים, מקציפים מדי פעם, במשך 6 דקות. מסננים רוטב, ומגישים עם צלי חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
צלי חזירצלי חזיר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלברינו ניבואן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
הרמה הקרירה והגבוהה יותר של קונדדו דו תה יוצרת ביטוי טרי ומדויק של אלבריניו באופן כללי והאתר המסוים הזה מעניק רצף מינרלי עז דרך היין. אף פרחוני, פורח עם ניחוחות אפרסק ומשמש אשר ממשיכים דרך החיך עם מבנה מתוח, פירות טריים מורכבים, משקל בינוני-חיך מאופק, הכל על עמוד שדרה חזק של חומציות מינרלית.