ירכיים מלאות בעשב וגבינה
ירכיים עוף מלאות עשב וגבינה הוא קטוגני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, גרידת לימון, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו המבורגר הודו מלא בעשבים עם גבינת צ'דר, ירכיים עוף מצופות עשב, ו דיז'ון-ירכיים עוף עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי הלחם הטריים, גבינת פרמזן, ביצים, פרובולון, בזיליקום קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון ורוזמרין. הגדר את הירכיים עוף, צד העור למטה, על משטח עבודה ומתבלים עם מלח ופלפל טחון טרי. תלולית 1/4 כוס של מילוי עשב וגבינה על כל ירך. מקפלים את הצדדים של הירכיים על המילוי כדי לצרף אותו ולקשור כל ירך עוף ב 2 או 3 מקומות עם חוט מטבח. מתבלים את ירכי העוף במלח ופלפל.
מסדרים את ירכי העוף הממולאים על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת וצולים במשך כ -35 דקות, או עד חום זהוב.
תן לתרנגולת לנוח 10 דקות, ואז תזרוק את המיתרים ותגיש.