אם יש לכם שמן זית בתולה, כרובית, ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. נסו Fritto Misto, Fritto Misto, ו Fritto Misto (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מגש גדול מכוסה במגבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שמן חום ל 370 F במחבת גבוהה 6 אינץ ' עם סל. הפוך את הבלילה על ידי ערבוב יחד קמח, סולת, אבקת אפייה ומלח. לאט להוסיף מים קרים, ערבוב עד הבלילה חלקה נוצר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לא מגן מקומי
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים שמן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
כדי לבשל, טובלים ירקות לפי סדר המרכיבים בבלילה קטנה ככל האפשר ומטגנים עד שכל אחד מהם הוא חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
מסננים לאחר טיגון על מגבות נייר. כאשר סחוט, לארגן על מגש. לנוע במהירות-כל ירק צריך לקחת 3 עד 4 דקות לכל היותר. בסיום פריחת הקישואים מפזרים פלטה שלמה עם מלח כשר ומגישים מיד עם פלחי לימון.