את המתכון של פרימוורה ירקות גן ניתן להכין תוך כ-30 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-14 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 356 קלוריות. תמורת 1.72$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. היא מובאת לכם על ידי Taste of Home. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גזר, יין לבן, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גרדן פרימוורה, גרדן פרימוורה פטוצ'יני וגן פרימוורה פטוצ'יני.
הוראות
1
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
2
בינתיים, במחבת גדולה, מקפיצים בשמן את הקישואים, הגזר, התיבול האיטלקי והמלח עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מטבל תרד וארטישוק
קישואים
עלי חסה ועגבניות פרוסות, לא חובה
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
3
מוסיפים עגבניות ושום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
4
מוסיפים מרק ויין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
יין
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
5
מסננים את הפטוצ'יני.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
6
מוסיפים את הפטוצ'יני, הגבינה והבזיליקום למחבת ומערבבים לציפוי.