ירקות עם חמאה מתובלת וריקוטה טרייה
ירקות עם חמאה מתובלת וריקוטן טרי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתאים ל-8 ומחירו 70 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 196 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו פריטטה עם בייקון, ריקוטה טרייה וירקות, תמרים שלוקים ביין מתובל בכפית על ריקוטה טרייה, ו מבשלים את הספר: ריקוטן טרי ורביולי ביצים עם חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ראשית, הכינו את גבינת הריקוטה: מרפדים מסננת בשתי שכבות בד גבינה.
שלב את החלב וכפית המלח 1 בסיר של 3 ליטר או גדול יותר על אש בינונית-גבוהה. מתבוננים בסיר, מביאים את החלב לרתיחה עדינה בקצוות, ואז מקציפים את החומץ. החלב יפריד לגבינה לבנה ומי גבינה צהבהבה.
תן לזה לשבת 10 דקות כדי לאפשר לגבינה להתאסף יחד, ואז לשפוך בעדינות את הגבינה דרך המסננת המרופדת בבד הגבינה, ולשמור את הגבינה למטרה אחרת (כגון ציר להכנת מרק).
מסננים את הגבינה עד שיש לכם קרם שמנת, ומניחים בצד.
לחמאה המתובלת, שלבו את החמאה, גרגירי הפלפל השחור, הכמון, הציפורן, עלי הדפנה, פרוסות שורש הג ' ינג ' ר והקינמון במחבת קטנה על אש בינונית ובשלו עד שהחמאה משחימה בקצוות, כ -3 דקות.
תנו לחמאה לצלול עד שהיא רק חמה למגע.
יוצקים את תכולת התבנית דרך מסננת רשת דקה, לוחצים על המוצקים כדי להסיר את כל החמאה. מחק את התבלינים ואת זנגביל.
מחממים מחבת בגודל 12 אינץ ' ומעלה על אש גבוהה. כשהיא חמה מוסיפים את החמאה המתובלת (מעכבים את המשקעים החומים בתחתית הקערה), הג ' ינג ' ר הטחון, ירקות הקולארד, 1/2 כפית המלח הנותרת והפלפל הטחון, תוך ערבוב לציפוי הירוקים בחמאה. מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מוסיפים את חתיכות החמאה החומות בתחתית הקערה ומערבבים לאיחוד.
מעבירים את הירוקים לפלטה רדודה, מקשטים עם בובות של ריקוטה טרייה ומגישים מיד