כבד עוף בורבון Pâté
נסו כבד עוף בורבון Pâté, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו פטה כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 חמאה מקל במחבת nonstick גדולה על חום נמוך בינוני, ואז לבשל בצל ושום, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים עשבי תיבול, מלח, פלפל, allspice, וכבדים ומבשלים, ערבוב, עד כבדים מבושלים בחוץ אבל עדיין ורוד כאשר לחתוך פתוח, כ 8 דקות. מערבבים בורבון ולהסיר מחום. תערובת פירה במעבד מזון עד חלקה, ואז להעביר pâté כדי קרוק וחלק העליון.
ממיסים הנותרים 1/2 מקל חמאה בסיר כבד מאוד קטן על אש נמוכה, ואז להסיר מחבת מחום ולתת חמאה לעמוד 3 דקות. אם באמצעות עשבי תיבול, לשים sprig על גבי pâté. קצף דל שומן מחמאה, ואז כפית מספיק חמאה מבהירה מעל פטה כדי לכסות את פני השטח שלה, עוזב מוצקים חלביים בתחתית מחבת.
Chill pâté עד החמאה היא חברה, כ -30 דקות, ואז לכסות עם ניילון לעטוף להירגע לפחות 2 שעות יותר.
* פטה יכול להיות מקורר עד 2 שבועות.* לאחר חותם חמאה נשבר, pâté שומר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד ו צונן, 1 שבוע.