קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo alla Finanziera

כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo alla Finanziera
כבדי עוף בסגנון בנקאי: Fegato di Pollo Alla Finanziera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם אורז arborio, כבד עוף, יין marsala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו פולו פריטו אלה טוסקנה (עוף מטוגן בסגנון טוסקני), Pollo alla pana (עוף בשמנת), ו Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הריזוטו: בסיר 10 עד 12 אינץ', להמיס 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל ואת הזיעה עד רך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את האורז ומבשלים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף עץ, מערבבים ברציפות עד שהאורז מצופה בחמאה ומתחיל להפוך שקוף, כ -2 דקות. תיזהר לא לתת לאורז להישרף. שמירה על החום בינוני גבוה, להתחיל לשפוך את המרק החם לתוך האורז, על 2 חופנים בכל פעם. כל הזמן מערבבים עם כף העץ עד שהאורז כמעט ספג את כל המרק. המשך להוסיף את המרק קצת אחר קצת עד האורז הוא אל דנטה או מכרז, על 20 דקות. ברגע שהאורז מבושל, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
הסר מהחום ומיד להוסיף את כף הנותרים חמאה ו 3/4 כוס Parmigiano. מערבבים לשלב ביסודיות ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
לדלות את חתיכות כבד עוף דרך הקמח עד מצופה היטב. לנער כדי להסיר כל עודף קמח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5
בסיר בגודל 12 אינץ ' מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית-חמה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את כבדי העוף ומבשלים עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
7
יוצקים את היין על כבדי העוף ולתת לבשל עד היין מתאדה, על עוד 4 עד 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כבד עוףכבד עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
תוסיף את המניה. המשך לבשל מעל להבה בינונית עד שכבדי העוף מבושלים לחלוטין, כ -3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
9
בואו בועת מרק כך הרוטב מתעבה; לא צריך להיות כמעט רוטב במחבת, רק כמה טיפות כדי לשמור על הכבדים לחים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
מגישים את כבדי העוף מיד, במרכז מגש הגשה, מלווה בריזוטו חם.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
11
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר