אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כבש יווני עם רוטב נענע יוגורט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל 723 קלוריות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, יוגורט, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 49 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות טלה יווניות ורוטב יוגורט נענע, טלה צלוי עם רוטב נענע יוגורט, ו קבב טלה עם רוטב יוגורט מנטה.
הוראות
1
מניחים את השום, הרוזמרין, האורגנו, 1 1/2 כפיות מלח ו -3 / 4 כפית פלפל בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד שהצמחים טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
אורגנו
שום
פלפל
עשבי תיבול
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
2
מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית והיין האדום ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
יין אדום
3
מניחים את הצלעות בכלי זכוכית או קרמיקה גדולים מספיק בכדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
4
יוצקים את המרינדה על הצלעות, הופכים לציפוי שני הצדדים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 2 שעות לפחות אך רצוי למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
כשמוכנים לבישול, הכינו גריל עם שכבה אחת של גחלים לוהטות או הפכו גריל גז לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מוציאים את הכבש מהמרינדה, מפזרים בנדיבות מלח ופלפל, וצולים במשך 4 עד 5 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרינדה
כבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
מוציאים לפלטה, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים בצד למנוחה של 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
8
מגישים חם עם רוטב הנענע היוגורט הקר.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט
רוטב
מנטה
9
מניחים את הבצל הירוק, הנענע, השמיר, פתיתי הפלפל האדום, שמן הזית ומיץ הלימון בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה והמחית עד לקבלת עיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מיץ לימון
שמן זית
בצל ירוק
שמיר
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
10
מוסיפים את היוגורט, המלח והפלפל ודופקים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
יוגורט
מלח
11
מעבירים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.