כבש קל Provençal יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כבש קל, כבש פרובנס יחף קל, ו כבש צלוי פרובנס.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את רגל הכבש בצד שמן מחבת צלייה גדול למעלה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
שלב את החרדל, 1 כף שום, רוזמרין, חומץ בלסמי, 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל במעבד מזון מיני ודופק עד השום והרוזמרין הם טחונים.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
צלי במשך 20 דקות. להפוך את החום עד 350 מעלות צלוי עוד 1 עד 1 1/4 שעות, עד מדחום בשר רושם 130 עד 135 מעלות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
9
מניחים את הטלה על קרש חיתוך, מכסים בנייר אלומיניום, ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות. השליכו את גבעולי העשב והחזירו את העגבניות לתנור כדי להתחמם. פורסים את הטלה, מסדרים על מגש, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים עם עגבניות ומיצי מחבת כפיות על גבי.