כדורי Sno תוצרת בית
כדורי סנו תוצרת בית עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1764 אוהדים. אם יש לכם אבקת קקאו, פתיתי קוקוס, סודה לאפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו כדורי Sno תוצרת בית, כדורי בשר אסיאתיים תוצרת בית, ו כדורי עוגיות תוצרת בית ללא בישול (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את עוגת השוקולד: מחממים תנור ל 177° ויש לי מחבת cupcake, משומן קלות, להפריש. עם מערבל יד או לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכר, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה עד אור ורך, כשלוש דקות.
מוסיפים ביצה ומערבבים עוד דקה עד לשלב מלא. עם המיקסר מוגדר נמוך, להוסיף קמח בבת אחת, ואחריו אבקת קקאו. לבסוף, רסס בחמאה ווניל. המשך לערבב רק עד הומוגנית. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות הקאפקייקס ואופים במשך כ 12 דקות, או עד נפוח ולהגדיר. להפריש להתקרר לפחות שעתיים לפני מילוי.
הפוך את ציפוי המרשמלו ומילוי: בקערה בינונית (או קערה של מערבל לעמוד) לשלב ג ' לטין עם חצי המים (5 אונקיות).
מערבבים עם מזלג כדי להבטיח שלא יישארו גושים של ג ' לטין. תניח בצד. בסיר בינוני, לשלב את המים הנותרים, סירופ תירס, סוכר ומלח על חום בינוני. מערבבים בעדינות עם מרית כדי להבטיח סוכר מתמוסס; להימנע מתיז. מבשלים עד התערובת רושמת 116° על מדחום ממתקים. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום להתקרר עד 210 ° F. פעם מגניב, להוסיף סירופ סוכר לתערובת ג 'לטין שוט על מהירות נמוכה עד ג' לטין יש מומס לחלוטין. הגדל את המהירות לגובה בינוני והצלפה עד לאור, פלאפי ומשולש בתפזורת. בעוד עדיין ערבוב, להוסיף מלח ווניל. השתמש מרית להעביר את כל אבל 4 אונקיות של התערובת לשקית מאפה. תניח את שקית האפייה בצד.
להחזיר הנותרים 4 אונקיות של מוך למיקסר ולהגדיר מהירות נמוכה.
מוסיפים שמנת בבת אחת וממשיכים לערבב עוד דקה—הקצפת והשמנת תהיה מראה שבור למדי. להגביר את המהירות בינונית ולהמשיך להצליף עד שהם בהדרגה להיות הומוגנית. ברגע שיש להם, להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד נוקשה.
העברת שקית צנרת בכושר עם קצה כוכב ולהגדיר במקרר עד הצורך.
מילוי הקאפקייקס: שחרור קאפקייקס מן המחבתות ומסדר, הפוך, על מחבת גיליון מצופה קלף. השתמש בסכין חיתוך כדי לתקוע חור בתחתית של כל עוגה. קח שקית צנרת עם קצפת מרשמלו ולהכניס את קצה 1 " לתוך הקאפקייק. צינור על 3/4 גרם מילוי לתוך כל cupcake, על לסחוט טוב אחד.
גימור כדורי Sno: קח את התיק של שוט מרשמלו רגיל ולהחזיק אותו ישירות מעל קאפקייק. צינור כתם נדיב על גבי הקאפקייק, מספיק כי הוא זורם במורד הצדדים של הקאפקייק לחלוטין מכסה אותו. חזור עד שכל הקאפקייקס הנותרים יהיו מכוסים.
לאחר מכן, גוון קוקוס (אם עושה כדור Sno לבן, טחינה את הקוקוס במעבד מזון הוא עדיין עדיף, אבל ניתן לדלג אם אתה לא אכפת חתיכות קוקוס גדול). כדי לגוון את הקוקוס, דופק במעבד מזון, יחד עם קצת צבע האוכל שלך של בחירה, עד הצבע מופץ באופן שווה קוקוס כבר הקרקע לתוך חתיכות קטנות. בנדיבות מעיל כל עוגה מכוסה מרשמלו קוקוס ולתת לעמוד במשך 1 שעה. שמור כל קוקוס נוסף.
לאחר שעה, להשתמש חותך עוגיות גדול לקצץ מרשמלו עודף מכל כדור Sno. השתמש בקוקוס שמור כדי לצפות בקצוות מרשמלו שנחשפו לאחרונה.
מגישים באופן מיידי. כדורי Sno הם נצרך הטוב ביותר מיד, אבל ישמור על בערך יום.