כדורי דלעת מרווה מיני עם קרם פרש בלסמי
כדורי מרווה דלעת קטנים עם קרם פרש בלסמי עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, ביצים, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו ניוקי דלעת עם רוטב קרם Fraîche-מרווה, דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה, ו כדורי דלעת מרווה מיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מחממים שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, ומבשלים 2 דקות עד מתרכך, ואז מערבבים את המרווה הקצוצה, ומבשלים 2 דקות נוספות.
לגרד לתוך קערה גדולה, ומערבבים את מחית דלעת, פירורי לחם, ביצים, מלח, פלפל שחור עד בשילוב.
מגלגלים את התערובת לתוך 1 1/2 כדורי אינץ', ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד וחם, כ 15 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הטיגון ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ומוסיפים את עלי המרווה. מטגנים עד שהבועות מתחילות לשקוע והעלים פריכים.
הסר את העלים, ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת. הכינו את רוטב הטבילה על ידי ערבוב יחד את השמנת החמוצה, שמנת מתוקה, סוכר וחומץ בלסמי עד חלקה. כדי לשרת, מפזרים את כדורי הדלעת עם עלי מרווה מטוגנים ומגישים עם רוטב טבילה בצד.