האדוק בגריל ממולא לימון ועשבי תיבול נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, מלח כשר, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג אפוי במלח ממולא בעשבי תיבול ולימון, ארוחת יום ראשון: דג צלוי ממולא לימון ועשבי תיבול, ו עגבניות בגריל עם עשבי תיבול ולימון.
הוראות
1
הפעל את הגריל בחום גבוה. בינתיים, להניח את הדג על מגש גדול או קרש חיתוך, מעיל שני הצדדים של הדג עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ערמוני מים, משולבים
2
מפזרים כמויות נדיבות של מלח ופלפל משני הצדדים. למלא את חלל הדג עם לימון, עשבי תיבול, בצל ירוק.
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
קח את הדג מהמגש ומניח ישירות על הגריל ומבשל (בערך 10 דקות לאינץ'), וודא להעיף חצי דרך בתהליך. כאשר נעשה זאת, להעביר למגש נקי או לוח ולהסיר את הראש. הזז את גוף הדג למגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
הסר את שכבת העור על גבי. באמצעות כף הגשה או מרית מתכת, למצוא את השכבה העליונה של העצמות, ולהגיש את הבשר כי מניח מעל זה. בשלב זה, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את העצמות מכל הדג, משאיר רק את הבשר הנותר על המגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.