קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

האדוק בגריל ממולא לימון ועשבי תיבול

האדוק בגריל ממולא לימון ועשבי תיבול
האדוק בגריל ממולא לימון ועשבי תיבול נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 62 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, מלח כשר, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג אפוי במלח ממולא בעשבי תיבול ולימון, ארוחת יום ראשון: דג צלוי ממולא לימון ועשבי תיבול, ו עגבניות בגריל עם עשבי תיבול ולימון.

הוראות

1
הפעל את הגריל בחום גבוה. בינתיים, להניח את הדג על מגש גדול או קרש חיתוך, מעיל שני הצדדים של הדג עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מפזרים כמויות נדיבות של מלח ופלפל משני הצדדים. למלא את חלל הדג עם לימון, עשבי תיבול, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
קח את הדג מהמגש ומניח ישירות על הגריל ומבשל (בערך 10 דקות לאינץ'), וודא להעיף חצי דרך בתהליך. כאשר נעשה זאת, להעביר למגש נקי או לוח ולהסיר את הראש. הזז את גוף הדג למגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את שכבת העור על גבי. באמצעות כף הגשה או מרית מתכת, למצוא את השכבה העליונה של העצמות, ולהגיש את הבשר כי מניח מעל זה. בשלב זה, אתה צריך להיות מסוגל להסיר את העצמות מכל הדג, משאיר רק את הבשר הנותר על המגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.