קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כדורי עוגת דובדבן לבביים

כדורי עוגת דובדבן לבביים
אם יש לכם ציפוי שוקולד, ציפוי סוכריות שוקולד חלב, קפה חזק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 7%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. כתום לבבי פאדג'ביצים, בראוניז דובדבן לבבי, ו עוגיות דובדבן לבביות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, 1-1 / 4 כוסות קפה, שמן וביצים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים בחום של 350 אפים למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים דובדבנים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה את הברנדי, השימורים והקפה שנותר. מפוררים עוגה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים תערובת זיגוג ודובדבן; מקציפים היטב. צורה ל -1 אינץ'. ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
7
במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים וקיצור; מערבבים עד חלקה. טובלים כדורים בתערובת שוקולד; לאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
8
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. יש לאחסן בכלי אטום למשך הלילה לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "