כדורי עוגת דובדבן לבביים
אם יש לכם ציפוי שוקולד, ציפוי סוכריות שוקולד חלב, קפה חזק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 7%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. כתום לבבי פאדג'ביצים, בראוניז דובדבן לבבי, ו עוגיות דובדבן לבביות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, 1-1 / 4 כוסות קפה, שמן וביצים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 אפים למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין.
מניחים דובדבנים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ גס.
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים פנימה את הברנדי, השימורים והקפה שנותר. מפוררים עוגה לקערה גדולה.
מוסיפים תערובת זיגוג ודובדבן; מקציפים היטב. צורה ל -1 אינץ'. ביצים.
במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים וקיצור; מערבבים עד חלקה. טובלים כדורים בתערובת שוקולד; לאפשר עודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות. יש לאחסן בכלי אטום למשך הלילה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "