ניתן להכין את כוסות מוס סלמון המתכון בערך 35 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 193 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מרק עוף, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלמון מעושן & אבוקדו מוס פילו כוסות, כוסות מוס קפוצ'ינו, ו כוסות קינוח עם מוס.
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת והחמאה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים קמח ומערבבים היטב. מעצבים ל -24 כדורים; לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות כוסות המאפינס המיניאטוריות המשומנות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
3
אופים בחום של 350 למשך 10-15 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
למילוי, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את הסלמון, המרק, השמנת החמוצה, הבצל, מיץ הלימון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. כף לתוך הקליפות. מקררים לפחות 2 שעות.
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.