קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון

כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם טופו משי, תמצית vanillan, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כוסות שוקולד טבעוניות עם מוס שוקולד מנוון, מוס שוקולד מנוון, ו עוגת מוס שוקולד Decadent.

הוראות

1
לפוצץ 8-10 בלונים.קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס עם קיצור במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.בלון לטבול לתוך שוקולד נמס, ציפוי על 1/3 של הבלון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
תן עודף שוקולד לטפטף. חזור על שלב זה פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
מניחים את הקצה הטבול של הבלון על נייר הקלף. חזור עם שאר הבלונים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4
מניחים גיליון אפייה עם בלונים טבולים במקרר להגדיר (כ -30 דקות).ברגע שהבלונים נקבעים, לשחרר אוויר מבלונים: לצבוט את הבלון ממש מתחת לקשר ולחתוך חור קטן על פני השטח בין אצבעות קשר. לשחרר את האוויר בהדרגה. היזהר שלא לשחרר את האוויר מהר מדי או הקערות עשויות לשבור. בזהירות לקלף את הבלונים מנופחים מקערות השוקולד. תיקון כל חורים עם השוקולד שנותר במידת הצורך. החזירו את קערות השוקולד למקרר.באמצעות מערבל יד, בלנדר, או מעבד מזון, למזג טופו עד חלקה. תניח בצד.מיקרוגל שוקולד צ ' יפס במשך 2 דקות, ערבוב לאחר דקה אחת. המשך חימום במרווחים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס. לא להתחמם יתר על המידה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים סירופ אורז חום לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ אורז חוםסירופ אורז חום
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מערבבים עד בשילוב. שוקולד צריך "לתפוס" ולמשוך מן הצדדים של הקערה, כמעט להרכיב כדור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את תערובת השוקולד לטופו. להתמזג עד חלק וקרם. לאחר מכן, לערבב וניל.צ ' יל במקרר עד שנקבע (לפחות 2 שעות).מלא כל קערה עם כ 4 כפות מוס לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מקשטים עם פירות טריים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ג ' ויס כרמים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ג ' ויס כרמים אלברינו
ג ' ויס כרמים אלברינו
Albariño בסגנון ספרדי מרענן וחזק עם ארומטיקה heighten וחומציות עסיסית. פריך ומרענן עם תפוח ירוק טרט, אפרסק לבן ופירות הדר פיקנטי, יחד עם לחמניות רטובות, בור משמש ופה מלוחים השקיה מה שהופך את לגישת הקיץ נהדר.