תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות אפרסק עם קרם ברנדי. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ברנדי, קיצור, אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כופתאות אפרסק עם רוטב שמנת וניל, עוגת לירה ברנדי אפרסק עבור # BundtBakers, ו שימורי ברנדי ותבלינים אפרסק-ליסה סייזמור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לאסוף מאפה לתוך כדור; להזמין שליש מאפה. צורה הנותרת מאפה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. עם מערוך מקורנן, להתגלגל לתוך 14 אינץ ' מרובע; לחתוך 4 ריבועים.
רול שמור מאפה לתוך מלבן 14x7 אינץ'; לחתוך 2 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
6
מניחים חצי אפרסק 1, צד שטוח למעלה, על כל ריבוע. בקערה קטנה, מערבבים צימוקים ואגוזים; כף למרכז כל חצי אפרסק. למעלה עם חצאי אפרסק הנותרים. להרטיב פינות של כיכר; להביא 2 פינות מנוגדות של מאפה למעלה על אפרסק ופינות עיתונות יחד. מקפלים בצדדים של פינות שנותרו; להביא פינות מעל אפרסק ולחץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים כופתאות במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בסיר 2 ליטר, מחממים סוכר חום ומים 1/3 כוסות לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס. בזהירות לשפוך סביב כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
אופים כ 40 דקות, סירופ כפית במחבת על כופתאות על 5 דקות לפני כופתאות נעשים, עד מאפה הוא חום ואפרסקים רכים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
בסיר 2 ליטר, להכות ביצה עם מקציף חוט עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מוסיפים שמנת מתוקה וסוכר מגורען; מבשלים מעל חום בינוני, מערבבים כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיחה. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בברנדי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך